Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Скандал в Дніпрі: першокласник виявився замкненим в класі і вистрибнув з 3-го поверху

У Дніпровській загальноосвітній школі № 147 сталася надзвичайна подія - першокласник вистрибнув з вікна 3-го поверху. Як виявилося, хлопчика випадково закрили в кімнаті для сну, коли група продовженого дня пішла в їдальню на обід.

Хлопчик переодягався, а вчителька не помітила, що дитина залишилася в кімнаті. Дітей вона також не порахувала. Залишившись один, дитина вирішила вибратися через відкрите вікно. За словами медпрацівників, 6-ти річного школяра врятувало від серйозних травм кілька обставин. Перед тим, як стрибнути, хлопчик надів рюкзак на спину. Рюкзак зачепився за гілки дерева, що уповільнило падіння. Приземлився хлопчик не на асфальт, а на клумбу. Але удари і подряпини у Мирона є, так що деякий час він проведе в лікарні. Знайшли хлопчика старшокласники, які і підняли тривогу. У школі працюють поліцейські і перевіряючі з міського відділу освіти. Вчительку і директора усунули від виконання обов'язків.

Інцидент виявив ряд порушень в школі. Зокрема, в питанні розміщення класів. Початкові класи повинні розташовуватися на першому поверсі, а першокласники - і зовсім мають бути в окремому блоці. Службова недбалість педагогів, в разі її доведеності, може коштувати їм позбавлення волі на строк до 5-ти років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь