Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Літня сумчанка допомогла поліцейським зловити шахраїв

70-річна мешканка міста Суми стала третьою жертвою телефонних шахраїв, яку вони «розвели» на гроші протягом одного дня. Однак, на відміну від перших двох постраждалих, 70-річна жінка прийшла до тями відразу після того, як віддала гроші.

Події розвивалися за відомим сценарієм. На мобільний телефон мешканки Сум зателефонував, нібито, родич, який повідомив, що потрапив в ДТП і знаходиться у відділенні поліції. Для того, щоб «вирішити» питання, потрібні гроші. Як це зазвичай буває в подібних випадках, хвилювання виявилося сильнішим за здоровий глузд, і старенька погодилася. Приготувала всі гроші, що у неї були, і віддала їх чоловікові, який за ними приїхав. Але сумнів закрався в душу, і, розлучаючись з грошима, жінка все-таки звернула увагу на номер і марку машини, а також запам'ятала, як виглядали «рятівник» і чоловік, який перебував за кермом автомобіля.

Через деякий час сумчанка подзвонила в поліцію. Їй пощастило - патрульні поліцейські в цей же день знайшли шахраїв. Вони навіть не встигли витратити бабусині гроші.

Водій машини намагався заперечувати свою причетність до шахрайства. За його словами, він, нібито, підвіз невідомого чоловіка за вказаною адресою. Але дві судимості в минулому змушують сумніватися в правдивості цього. Втім, справа поліції - з'ясувати істину.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь