Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Києві бобри знищують цілий острів

В українській столиці на Жуковому острові навала бобрів - тварини обгризли безліч дерев, знищивши левову частку рослинності острова. Відповідні відомості надійшли від жителів Голосіївського району Києва в соціальних мережах, де городяни також опублікували фотографії.

Як повідомили кияни, Жуків острів був атакований бобрами. Тварини обгризли безліч дерев, що ростуть на даній місцевості. Вказується, що деякі багаторічні рослини від таких маніпуляцій впали і перекрили місцеві стежки.

«На Жуковому острові бобри постаралися на славу. Мало того, що вони знищили цілу діброву, так ще й доріжки перегородили. Вечірньої пори тепер там НЕ погуляти, можна і ноги переламати. А ще страшно, що погрижене дерево може впасти на голову під час прогулянки. Пам'ятається, як восени всі раділи, що бобри очистили місцевість і воду, що тепер скажете? », - коментують в соціальних мережах оприлюднені знімки жителі столиці.

Примітно, зараз невідомо, чи будуть комунальники обв'язувати стовбури металевою сіткою, щоб врятувати дерева від гризунів і вберегти місцевих жителів від травм.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь