Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Киянин завоював золоті нагороди на конкурсі Арнольда Шварценеггера

Київський силач Микола Ткачук на міжнародному фестивалі Arnold Classic-2019, який організований під керівництвом американського культуриста Арнольда Шварценеггера, завоював дві золоті медалі. Про це у вівторок, 12 березня, спортсмен розповів журналістам.

Як стало відомо, захід проходив у місті Колумбус штату Огайо США, куди з'їхалися представники гирьового спорту з усіх куточків світу. У перший же день Микола Ткачук отримав золоту нагороду серед професіоналів у ваговій категорії до 105 кг. В даному змаганні київський спортсмен зробив 59 підйомів двох гир, вага яких складала 30 кг. На наступний день киянин також тріумфально здобув перемогу в черговому змаганні, здійснивши 168 ривків з гирею 28 кг.

Микола зізнається, що було дуже складно, адже брати участь у фестивалі довелося відразу після перельотів і відповідно під час різкої зміни кліматичних умов і часових поясів. Однак і це не завадило українському спортсмену досягти висот.

Примітно, за традицією переможець зустрівся зі Шварценеггером, якого, до речі, здивувала сила і витривалість киянина. Відомий культурист передав українцям «привіт».



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь