Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Британії трансгендер народив дитину

Днями стало відомо про те, що у Великобританії трансгендер Хайден Крос успішно народив дитину після повноцінної вагітності. Дану інформацію опублікували зарубіжні засоби масової інформації з посиланням на медичний заклад, в якому спостерігався і народжував Крос.

Як повідомляється, Хайден завагітнів завдяки спермі донора. Для того, що яйцеклітина запліднилася, йому довелося перервати на шість тижнів прийом чоловічих гормонів. На даний момент Хайден і його новонароджена дочка почувають себе добре. Малятко вже отримало ім'я - Трініті-Лей Луїза Крос.

Варто відзначити, що батько новонародженої з'явився на світ теж представницею жіночої статі, проте росла і сприймала себе Пейдж чоловіком. Після Крос вирішила змінити стать, для цього дівчина пройшла курс гормональних ін'єкцій і лягла під ніж хірурга. А через десять років, будучи вже чоловіком, трансгендер прийняв рішення подарувати цьому світу дитину.

За словами лікарів, які спостерігали за Хайденом під час вагітності та пологів, чоловік не відрізнявся від інших вагітних жінок, зокрема у нього був токсикоз, а на останніх термінах Хайден мріяв уже швидше познайомитися зі своїм малюком.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь