Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Бразилії народилася двійня через 123 дні після смерті матері

Бразильські лікарі протягом 123 днів підтримували життєдіяльність померлої вагітної пацієнтки, щоб врятувати її малюків. Про це інформують ЗМІ Бразилії з посиланням на лікарів, які займалися процесом.

Як повідомляється, 21-річна Франкілен да Сільва Паділха відчула нездужання, після чого повідомила чоловікові про гострий головний біль. Глава сімейства відвіз вагітну дружину в лікарню, медики якої діагностували у пацієнтки інсульт. У медустанові Франкілен померла. Лікарями було прийнято рішення відключити померлу від системи штучного життєзабезпечення, коли серця двійні зупиняться, проте малюки продовжували жити, тоді медики і вирішили спробувати врятувати крихіток.

Керував процесом Далтон Рівабем - лікар лікарні Носса Сеньйора до Россо (Південна Бразилія). До слова, за двійнятами доглядав практично весь персонал медустанови: матері вводилися необхідні медикаменти, постійно моніторити стан тіла вагітної, а також лікарі намагалися підтримувати той зв'язок, який не могла їм забезпечити Франкілен - персонал лікарні співав і розмовляв з малюками.

Нещодавно лікарі екстрено провели кесарів розтин, після чого на світ з'явилися Анна і Асафа, а чоловік Франкілен зміг нарешті поховати свою кохану.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь