Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чоловічі туфлі: як їх вибрати?

Одним з обов'язкових предметів, які повинні бути у справжнього чоловіка це вишукані туфлі. Цей предмет гардероба грає важливу роль у формуванні образу справжнього джентльмена. Тому давайте поговоримо про те, як правильно вибрати чоловічі туфлі.

Одягати туфлі потрібно під класичні костюми. Пам'ятайте, якщо ви одягаєте піджак, то краще з ним підійдуть саме туфлі однорідного кольору. Тип шнурівки може бути або закритим, або відкритим, але останній варіант вважається більш доцільним. Якщо вас цікавить як купить мужские туфли киев, тоді заходьте на сайт midashop. Тут ви знайдете все, що потрібно.

Сьогодні виробники звикли експериментувати з кольорами і матеріалами для виготовлення туфель. Для тих, хто не бажає надягати на свято строгі чорні лаковані туфлі можна вибрати варіант з коричневої шкіри. Вони виглядають досить стильно і чудово підходять до джинсових виробів. Також взуття з синім відтінком набирає останнім часом великої популярності. Молодь хоче відрізнятися. Але одягнути таке на ділову зустріч буде зайвим. Подібні види більше підходять для вечірок і неофіційних заходів, наприклад, для побачення, коли ви хочете справити враження.

При виборі туфель важливу роль відіграють матеріали з яких вони виготовлені. Краще віддати перевагу взуття з натуральної шкіри. Цей матеріал зможе повторити контури ноги і не викликати дискомфорт. Важливу роль відіграє також підошва. Вона не повинна бути занадто жорсткою, так як під час руху може просто луснути. Більш того, крокувати у взутті яке важко згинається не зручно.

До речі, вас можуть зацікавити мужские ботинки классика, які ви можете придбати швидко та вигідно вже зараз.

Ще однією особливістю на яку варто звернути увагу є вид туфель. Сьогодні існує чимало різних моделей. Класичними вважаються такі різновиди як Оксфорд, Дербі, Монки і Лофери.

Не варто гнатися за туфлями відомих брендів. Головним крітеріюм для вибору чоловічих туфель повинна бути зручність і практичність.

Варто також дбати про стан взуття після його покупки. Для цього існують спеціальні креми, які вам можуть порекомендувати самі продавці.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь