Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Столичні тепломережі оснащують пластинчастими теплообмінниками

Для передачі тепла від гріючого середовища до того, яке треба нагріти, успішно використовують пластинчасті теплообмінники.

Ви зможете купити теплообмінник пластинчастий паяний в Україні, а також інше промислове обладнання на https://prominstal.com.ua, ознайомившись з продукцією в повному обсязі, заглянувши у відповідний розділ. Для вас - можливість зателефонувати з фахівцями, щоб в мобільному режимі отримати безкоштовну консультацію. Вам допоможуть визначитися з вибором і дадуть відповідь на виниклі питання. Оформити замовлення не складе труднощів - це не займе у вас багато часу. Доставка буде акуратною та оперативною. Ви зможете зазирнути в галерею, вивчити послуги і довідатися про ціни на них, переконатися в їх лояльності. для вас - висока якість обслуговування і прекрасний сервіс.

Теплообмінник потрібен і в системі опалення, і в індивідуальних теплових пунктах, а також для ГВП, в котельні.

Пластинчастий теплообмінник встановлюють в систему опалення, ділячи її на дві частини - це система опалення від постачальника до клієнта і така ж система самого споживача.

В основі індивідуальних теплових пунктах - принцип роботи ПТО. З великою точністю визначається необхідна теплота носія. Тут все залежить від зовнішньої температури. Подібний метод досить ефективний в плані економії теплової енергії - до сорока відсотків вдається заощадити в порівнянні з немодернізованих і не автоматазірованним ІТП.

Завдяки збільшенню довжини, а також ширини змійовика в кожухотрубні теплообмінників, стає можливим істотно підвищити ефективність теплообміну. При цьому великі габарити досить некомфортні в плані монтажу, а також використання. Відмінною альтернативою є пластинчастий теплообмінник. При додаванні пластин і стягуванні їх пакета, стає можливим досягти того ж ефекту, при цьому приріст зовнішній габаритів відсутня. І за розмірами кожухотрубний, а також пластинчастий теплообміників відрізняються в три рази, при однакових показниках роботи. Тому під час монтажу ГВС успішно використовують пластинчасті теплообмінники.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь