Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Химчистка килима - що треба знати

Хімчистка вважається затребуваною послугою, після якої килим або інше підлогове покриття стає чистим. На ньому не залишається пилу, бруду, вовни і різних шкідливих мікробів. Такого ефекту неможливо домогтися власними силами, навіть із застосуванням якісних складів і миючого пилососа.

Якщо Ви шукаєте надійну компанію, Вам слід звернутися в химчистку ковров киев в якій працюють справжні професіонали. Ви можете привезти килим до приймального пункту або замовити чистку додому. Клінери приїдуть з усіма необхідними інструментами і в максимально стислий термін очистять будь-яке підлогове покриття.

Які бувають способи хімчистки

Під час роботи фахівці нашої компанії використовують професійні суміші і устаткування. Вони підбираються з урахуванням типу матеріалу, висоти ворсу і інших характеристик. Правильно підібраний засіб не зіпсує зовнішній вигляд виробу і не знизить його експлуатаційні властивості.

Наша компанія використовує такі способи:

  1. Суха хімчистка - використовується при очищенні килимів ручної роботи або виконаних з шовку. Це означає, що фахівець працює тільки з розчинниками без використання води. Якщо на поверхню шовкового килима потрапить велика кількість рідини, він стане жорстким і грубим. Часто суха чистка використовується на килимах з довгим ворсом, які складно висушити. Такий метод має велику кількість переваг. Очистити виріб можна на дому, його не доведеться сушити.
  2. Аквачистка - таким способом килими очищаються виключно на фабриці. Аквачистка розподіляється на два види - глибока волога або пінна. Глибока чистка має на увазі під собою зволоження на всю глибину ворсу. Вода в суміші з миючим засобом подається під сильним тиском. Забруднення прибираються за допомогою механічного впливу. Такий спосіб використовується при сильним забрудненнях. Пінна аквачистка застосовується виключно на килимах з невисоким ворсом. Поверхня обробляється піною, а після висихання, залишки піни збираються разом із забрудненнями. Такий метод відмінно підходить для килимового покриття, яке вимагає до себе дбайливого ставлення.

Саме такі способи використовує в роботі наша компанія. Під час хімчистки можуть використовуватися такі розчинники - тетрахлоретилен, вуглеводні, трихлоретилен, уайт-спірит, трифторо, трихлоретан, декаметіцілціклопентасілоксан, дібутіоксіметан, броморганічні з'єднання.

Переваги хімчистки

Наша компанія пропонує ефективну і якісну хімчистку, відповідну килимах з різних матеріалів. Перед тим, як використовувати певний засіб, клінери звернуть увагу на склад килима, довжину ворсу. У своїй роботі вони використовують професійні миючі засоби і потужне обладнання, яке дозволяє прибрати шкідливі мікроби, плями, пил і шерсть.

Рекомендується користуватися послугами професійних клинеров кілька разів на рік, щоб в килимі не скупчувалися шкідливі речовини. Таким чином, Ви позбавите себе від необхідності купувати дорогі засоби в магазині і витрачати свій час на чистку килимового покриття. Всього за кілька годин, співробітники нашої компанії повністю очистять килим, прибравши всі плями і неприємні запахи.

Щоб скористатися послугами нашої компанії, Вам потрібно зв'язатися з менеджерами по телефонам, зазначеними на сайті або скористатися віртуальною формою зворотного зв'язку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь