Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сфери використання мікроцемента

Мікроцемент - це досить унікальний матеріал, який сьогодні все частіше став використовуватися при виконанні будівельних та ремонтних робіт. Даний матеріал володіє досить високою міцністю, а також вельми привабливою естетикою. За своїм зовнішнім виглядом цей матеріал схожий зі стандартними бетонними поверхнями, але є й істотні відмінності. Вони полягають в декоративних властивостях мікроцемента.

Склад мікроцемента

Сьогодні цей матеріал користується досить високим попитом. Вибрати й купити мікроцемент можна у спеціалізованих постачальників. До складу цього надійного матеріалу стандартно входить особлива суха суміш і маса, призначена для застигання розчину.

Білий цемент, що міститься в сухій частині суміші, надає даному матеріалу досить високу міцність. У масі для застигання присутні також особливі речовини, які використовуються для надання скоєних підсумкових характеристик продукції - це різні добавки і полімери. Замовити микроцемент на пол можна, перейшовши за посиланням.

Для яких поверхонь підходить матеріал

Даний матеріал традиційно можна наносити практично на будь-які типи поверхонь. Мікроцемент зазвичай відрізняється досить високу адгезію, матеріал прекрасно зчіплюється з різними пластиковими покриттями, а також деревом або склом, керамічною плиткою.

Якщо поверхня досить тверда і стійка, якщо вона не схильна до негативного впливу спека або вологи, то немає ніякої необхідності в її доопрацювання під нанесення мікроцемента. Використання цього матеріалу дозволяє надати будь-якому покриттю вчинені декоративні та естетичні характеристики.

Типи лаків і просочень для мікроцемента і мікробетоном

Використання якісного лаку або просочення для декоративних матеріалів в стилі лофт гарантує їх довговічність і приємний зовнішній вигляд. На ринку зараз великий вибір такої продукції і при виборі конкретного матеріалу слід орієнтуватися не тільки на ціну, але і на якість, на характеристики просочення.

Тільки в цьому випадку вона зможе забезпечити належний зовнішній вигляд модному інтер'єру і якісний термін служби.

Тренд 2020 року

Мікроцемент - декоративна штукатурка, що дає можливість суцільного покриття без швів. Даний матеріал - новинка на ринках. Він ідеально підходить для єдиного покриття в приміщеннях з великою вологістю. Його можна застосовувати як всередині приміщення, так і зовні.

Переваги

  1. Зносостійкість. Завдяки полімерним смолам, що входять до складу, мікробетоном можна назвати довговічним матеріалом. Це дозволяє застосовувати його в обробці складних конструкцій, таких як сходи або
  2. Відмінна адгезія. Дає можливість укладати мікроцемент поверх старої плитки, попередньо підготувавши поверхню.
  3. Невелика витрата матеріалу. Діапазон нанесення штукатурки варіюється від 1 мм до 4 мм.
  4. Широка колірна гамма. Базовий колір сам по собі хороший, але якщо хочеться домогтися чіткого відтінку, то не проблема колерувати суміш сухими барвниками по палітрі RAL.
  5. Ударостійкість. Якщо керамограніт або кахель може тріснути або відколотися, то мікроцементу це не загрожує. Він витримує максимальні навантаження і різкі перепади, що робить його ідеальним матеріалом для обробки стільниць.

Недоліки

  1. Вартість. Хочете зробити ідеальний ремонт? Будьте готові віддати близько 100 $ -м.кв.
  2. Складна техніка нанесення. Задля досягнення необхідного результату потрібен трепетний підхід до вибору досвідченого майстра.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь