Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оренда яхти як вид ексклюзивного відпочинку

Давно відомо, що водний транспорт є одним з найдешевших способів доставки вантажів до місця призначення. Здавна морські та річкові судна везли купців і їх товари туди, де їх з нетерпінням чекали покупці.

І хоча в наш час запити на швидкість доставки тих чи інших продуктів внесли свої невблаганні корективи, обсяг вантажів, що доставляються по воді, продовжує рости, змушуючи судновласників завантажувати верфі все новими і новими замовленнями. Детально про послугу аренда яхты в Одессе - за посиланням.

Капітан такого судна дуже багато отримує за один рейс, тому якщо ви хочете значно підняти свої доходи, то варто пройти підготовку судноводіїв маломірного флоту. Скористатися вигідною орендою яхти ви можете на сайті https://dyt.com.ua/.

Україна не рясніє морськими транспортними маршрутами. Зате озер і річок є в достатку. Розуміючи їх важливість у транспортній системі країни, попередні покоління транспортників всіляко облаштовує їх для судноплавства. Проривалися сполучні канали, будувалися шлюзові системи. Безперервно поповнювався і збільшувався річковий флот, справно поставляв громадянам країни товари без високої транспортної націнки.

Рибак, який сидить з вудкою на березі річки, може прикинути, з якою частотою пропливають повз нього вантажні судна. Статистика виявиться невтішною. За останні тридцять років вантажопотік по українських річках різко знизився. Більш того, застарів і сам парк судів, що здійснюють перевезення вантажів. І хоча зрозуміло, що судно - НЕ літак, і володіє великим терміном експлуатаційної придатності, вкрай тривожно, що вантажних суден сучасної споруди дуже мало. Створюється враження, що сучасні управлінці, в руках яких зосереджені транспортні вантажопотоки, розглядають українські річки виключно як місце для розваг і відпочинку.

Розсікаючи водну гладь на потужному катері або красивою яхті вони, не замислюючись, відправляють вантажі в подорож по залізних і шосейних дорогах, де напруженість вантажного трафіку і вартість палива збільшують вартість доставляються товарів в рази. Адже велика віддаленість наших міст і сіл і без того збільшує цифри на цінниках товарів, що лежать на полицях магазинів.

Ми мало будуємо шосейних доріг, а ті, що вже є, далеко не завжди знаходяться в придатному для нормальної експлуатації стані. Та й із залізницями далеко не все благополучно. Сумно йдуть справи і на місцевих авіалініях. Якщо на цьому тлі виявиться і остаточно покинутим і річковий транспорт, то з часом виробництво товарів в наших містах буде просто неможливим.

Ціни на доставку комплектуючих і просто сировини вийдуть з розумних меж. Чи не варто пригадати, що саме розвиток транспортної системи сприяє розвитку економіки? І тоді жителям вмираючих міст не доведеться вирушати в дорогу в пошуках роботи, а робота сама прийде до них.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь