Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Найбільш часті поломки пральних машин

Пральні машини є одним з найбільш часто використовуваних приладів в будинку, тому вони можуть зламатися через багатьох факторів. Якщо ви не знаєте як можна уникнути зносу і продовжити термін служби вашої пральної машини.

Якщо вона стрибає, видає дивні звуки, що не очищає одяг або робить якісь інші дивні речі, наприклад не працює віджим в пральній машині, тоді вона може страждати від ряду проблем.

Перегрітий мотор

Коли двигун вашої пральної машини перегрівається, то це може привести до його поломки. Однією з ознак перегрітого двигуна є автоматичне відключення для його охолодження. Коли такий інцидент трапляється 1 або 2 рази, то ви можете вимкнути і запустити пральну знову. Однак, коли двигун вашої пральної машини регулярно перегрівається, настає час пошуку несправності. Якщо залишити рішення даної проблеми на потім, то ваш двигун перегорить, і вам буде потрібно його замінити.

Засмічення шланга

Іншою поширеною причиною поломок пральних машин є забитий шланг. Коли ви помічаєте, що вода не витікає з вашої пральної машини належним чином, значить, щось не так. У цій ситуації найпростіше, що ви можете зробити, це від'єднати шланг і ретельно оглянути його на предмет засмічення. Волосся і тканини - це найбільші винуватці даної несправності.

Сторонні предмети

Багато предметів можуть виявитися між ванною машини і кошиком. Якщо такі предмети, як монети, шкарпетки або навіть ручки, осідають в насосі омивача, це не дозволить омивача стікати, як зазвичай. Іноді злив води може повністю припинитися.

Коли виникає така ситуація, відкрийте корпус пральної машини і видаліть сторонній предмет. Якщо ви не можете знайти джерело, то краще за все звернутися до фахівця з ремонту, щоб провести професійне розслідування.

Занадто багато одягу в одному завантаженні

Кожна пральна машина має власну ємність барабана. Якщо вам потрібно постійно прати велику кількість одягу, переконайтеся, що ви вибрали пральну машину, яка може витримати таке навантаження. Якщо ви продовжите перевантажувати пральну машину, то це призведе до неминучого виходу її з ладу.

Однією з ознак перевантаженої пральної машини є неможливість розкручувати або перемішувати. Коли ви помітите цю проблему, просто зменшіть кількість одягу під час наступного прання. Зайва набивка вашої машини також буде означати, що ваша одяг не буде очищена належним чином, тому що не вистачить місця для води і піни.

Брудний дозатор

Якщо ви не хочете мати проблеми з тим, як ваша пральна машина подає миючий засіб, переконайтеся, що ваш дозатор завжди чистий. Якщо він буде брудним, то ви можете бути впевнені, що у вас виникнуть труднощі з дозатором. Ця проблема зазвичай характерна для автоматичних дозаторів миючих засобів. Також важливо утримувати його в чистоті, щоб уникнути утворення цвілі.

Висновки

Існують також і інші причини поломки пральної машини, тому якщо ви не впевнені, краще відразу зверніться до професіоналів по ремонту пральних машин. Адже тільки вони зможуть швидко усунути неполадку і повернути вашу пралку до життя.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.