Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибір та купівля швидкісного велосипеда

У магазинах в наш час представлений широкий асортимент різних велосипедів. Так, що сьогодні можна без особливих зусиль вибрати підходящий варіант під вік велосипедиста, тип покриття і так далі.

Якщо вас зацікавила купівля велосипеда, то вкрай важливо знати, як правильно вибирати такий транспортний засіб. Якщо вам потрібен велосипед для комфортної їзди в міських умовах, то вибирайте дорожній варіант. Вони відрізняються доступною вартістю, але у них немає ніякої додаткової оснащеності. Для виготовлення рами таких велосипедів часто використовуються недорогі сплави, такі як сталь і так далі. Саме з цієї причини звичайні дорожні велосипеди мають дуже важку раму і відповідно їх не так просто переносити з місця на місце.

Поділяються такі велосипеды Haibike на чоловічі і жіночі. Але найчастіше їх відмінність полягає лише в наявності труби у верхній частині рами. Рами для жіночих велосипедів часто виготовляють з товстих труб, що також суттєво ускладнює конструкцію.

Сучасні міські велосипеди можуть бути цільними і складними. Найбільш надійними вважаються велосипеди, мають цільну конструкцію. Також врахуйте, що чим більше діаметр коліс, тим краще буде накат цього двоколісного транспортного засобу. Чим ширше покришка, тим комфортніше ви будете почувати себе під час їзди по дорозі з поганою якістю покриття, проте це негативно впливає на накат.

Якщо ви плануєте використовувати велосипед для постійного катання, то переконаєтеся, що ви зможете на ньому їздити крутячи педалі не через силу, а з досить високою частотою і легкістю. Адже якщо докладати надмірних зусиль, то можна дуже швидко травмувати колінні суглоби. Якщо ви плануєте їздити тільки в міських умовах, то краще за все розгляньте для покупки гібридний варіант. Гібридні велосипеди ідеально підходять практично для будь-яких умовах, крім екстремальних. У таких велосипедах використовується величезна кількість передач, що дозволяє забезпечити комфортне пересування по різним типам дорожнього покриття. Для туристичних поїздок найкраще вибрати гірський велосипед, який має дуже велику кількість швидкостей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь