Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Користь від масажу

Медичний масаж передбачає більш глибоке лікування, засноване на рефлекторному сприйнятті і впливі на гуморальну регуляцію.

Корисні властивості медичного масажу

Всі знають, що людський організм, немов «аптека» - має всі необхідні способи впоратися з будь-якою проблемою. Медики-масажисти, як ніхто інший знають, як розбудити в організмі «доктора». Массаж для детей в даному випадку є сильним інструментом. Він спрямований на боротьбу із запаленнями або хворобами, травмами, ударами або защемлением нерва за допомогою резервів і сил всередині людини. Отже, як це відбувається.

Вплив на вегетативну і центральну нервову систему

Масажуючи шкіру, фахівець збуджує спочатку її рецептори, після чого починають пробуджуватися рецептори м'язової тканини, сухожиль, суглобів і судин. При подразненні з'являються імпульси, які надсилаються до центральної нервової системи і перенаправляються в кору головного мозку. Викликана реакція сприяє складного процесу, результатом якого стає відповідна реакція всього організму, а саме - функціональну зміну його роботи. Детально про це розповідає відеокурс масажу, розроблений с.пеціально для навчання.

Управління роботою органів

У фахівців є маса прийомів, які викликають реакцію тих чи інших органів. На тілі є величезна кількість точок, вплив на які призводить до негайного відповіді органів, зміни їх функції та роботи. Це в сукупності благотворно відбивається на самовідчуття пацієнта і користь для його здоров'я.

Поліпшення біологічного обміну речовин

Під час масажу відбувається реакція в судинах і підвищення кількості вступників в кров біологічно активних речовин, що утворилися знову ж через масажу. Важливим речовиною для здоров'я є гістамін, який в звичайному стані знаходиться в формі сполучна речовина. Вивільнення гістаміну впливає на патогенез хвороб, тому після масажу людина відчуває себе здоровим.

При масажі виділяється вільний ацетилхолін, поява якого сприяє поліпшенню стану м'язової тканини і мускулатури, поліпшення дихання і розширенню артерій.

Завдяки лікувального масажу людина лише допомагає своєму організму справитися з хворобами. Їли вибрати справжнього професіонала-масажиста, ліки ніколи не знадобляться.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Користь від масажу

  1. Карина

    Действительно, массаж играет очень важную и неотъемлемую роль в развитии ребенка с самого начала его жизни. Я раньше не задумывалась о важности этой процедуры. Пока наш педиатр из Киндер Клиник не рассказал все преимущества массажа. Так что его нужно делать всем деткам, учитывая рекомендации Вашего педиатра.

Залишити відповідь