Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сталеві радіатори опалення: низька ціна та висока якість!

Сталеві радіатори опалення відносяться до найбільш популярних систем для опалення. Їх головною перевагою виділяється висока тепловіддача і цей параметр зробив їх найбільш затребуваними в усьому світі. Також вони можуть бути встановлені в будь-якому приміщенні, завдяки незначному обсязі і малої теплової інерції. Таким чином, економляться гроші і теплоресурсів, а ще простір, займане радіаторами опалення.

Радіатори опалення из стали з'явилися ще в кінці минулого століття. Адже, покупцям набридли вироби для обігріву з чавуну, своїм громіздким зовнішнім виглядом. Нові технології в галузі зварювання, фарбування і виробництва сталевих листів сприяли створенню нових радіаторів опалення, які відразу ж витіснили своїх попередників масою позитивних переваг.

До речі, вас може зацікавити Салон Тепла, в якому ви можете придбати якісні радіатори за вигідними цінами.

Основні переваги

Радіатори опалення зі сталі володіють такими позитивними якостями:

  1. Високі експлуатаційні характеристики;
  2. Низький поріг теплової інерції;
  3. Привабливий зовнішній вигляд, який не зашкодить будь-якого дизайну приміщення;
  4. Широкий асортимент розмірів і кольорів для приміщення будь-якої площі;
  5. Унікальні поєднання властивостей радіатора і опалення;
  6. Є можливість регулювати температуру повітря в приміщенні;
  7. Економічність за рахунок підвищеної тепловіддачі і високого енергозбереження.

Варто також підкреслити, що сталеві регулятори опалення не належать до виробів з високою вартістю. Вони цілком бюджетний і доступні для кожного покупця. Широкий асортимент розмірів дозволить вибрати найбільш підходящий варіант для квартири або будинку.

Особливості та технологія виробництва

Сталеві радіатори опалення виготовляють в ряд циклів:

  1. Штампування сталевих листів;
  2. Виготовлення П-образних конвекторів;
  3. Сварка листів;
  4. Приварка конвекторів;
  5. Фарбування.

Останньому етапу сумлінні виробники приділяють велику увагу. Сталь - це матеріал, які сильно піддається корозії. Тому, для тривалого періоду експлуатації так важливо, щоб поверхня сталевих радіаторів пройшла всі етапи фарбування для попередження передчасного псування. Спершу радіатори покривають шаром грунтовки, виконується затвердіння термічним шляхом. Наступним етапом стає нанесення зовнішнього лакофарбового матеріалу. Якщо всі етапи виконані послідовно і з витримкою відповідно до стандартів, тоді і якість сталевих радіаторів залишатиметься на висоті. Важливим критерієм високої якості фарбування є візуальна оцінка шару з внутрішньої і зовнішньої сторони. Якщо вони не відрізняються, тоді радіатори послужать довго.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь