Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як оформити кредит при наявності поганої кредитної історії

Людина, яка бажає отримати кредит, повинен розуміти, що в Україні існує єдина база, яка містить інформацію про кредитні історії позичальників. І коли особа звертається в будь-який банк за оформленням кредиту, фахівці служби безпеки банку обов'язково уточнюють дані кредитної історії по кожному конкретному позичальнику.

Що таке кредитна історія?

Кредитна історія показує платоспроможність особи, своєчасність внесення платежів за кредитом і термін повернення кредитних коштів. І в тому випадку, якщо людина має погану кредитну історію, банк, як правило, не дає позитивну відповідь по заявці такого клієнта. Серйозні банківські установи до будь-яких порушень з боку позичальників відносяться досить жорстко. Але є і такі фінансові центри, які кредитують клієнтів з негативною кредитною історією. Однак, умови кредитування для позичальника зазвичай вкрай не вигідні. Крім того, сума кредиту для клієнта без позитивної кредитної історії, швидше за все, буде не велика, а процентні ставки вище, ніж в інших банках.

Як оформити кредит з поганою кредитною історією?

А чи знаєте Ви, що навіть, якщо у вас погана кредитна історія, цю обставину можна виправити звернувшись в онлайн сервіс. Наприклад, спробувати оформити кредит на споживчі потреби, наприклад побутову техніку або кредитну карту. Потім сумлінно і вчасно вносити платежі кожен місяць, а по можливості повернути позикові кошти - достроково. Найчастіше банки звертають увагу на кредитну історію за останні роки. Цілком ймовірно, що банк може переглянути своє рішення на користь клієнта і зможе видати кредит на більш вигідних умовах.

Ще одним способом отримання кредиту людині з негативною кредитною історією є залучення кредитного брокера. Кредитний брокер - це фахівець, який надає послуги в оформленні кредитів на найоптимальніших умов. Брокер, завдяки досвіду і навичкам, допоможе переконати банк у тому, що потенційний позичальник - благонадійний і платоспроможний. За свої послуги кредитні брокери беруть відсоток від суми грошових коштів, які клієнт отримає в банку в разі позитивного рішення.

Якщо один банк відмовив вам у наданні позики, це не означає, що ви не зможете оформити кредит в іншої фінансової установи.

Порада: Для того, щоб отримати в Україні кредит доцільно звернутися в кілька банківських установ або фінансових організацій, тоді є ймовірність швидше отримати кредит. Тим більше, що кредитують організацій на сьогоднішній день - досить велика кількість. Більш того, можна не тільки пробувати оформити кредит безпосередньо у відділенні банку, але і подати онлайн-заявку на сайті банку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь