Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Буковині єноти розгромили магазин

У населеному пункті Сторожинець (Чернівецька область) єноти, пробравшись в один з продуктових магазинів, розгромили вітрину і стелажі. Про це інформують місцеві ЗМІ з посиланням на власницю торгового приміщення.

За словами жінки, коли вранці вона відкрила магазин, то виявила в закладі безлад і непрошених гостей - двох сірих смугастих великих єнотів. Тварини сиділи біля прилавка і їли продукти, які розміщувалися на стелажах. Господиня магазину схопила віник і вирішила вигнати єнотів з приміщення. Одна з тварин, злякавшись розлюченої жінки, вискочила на вулицю, а інша - подряпала власниці торгового приміщення ногу, коли та завадила йому застрибнути на прилавок.

Після цього інциденту співробітники магазину на чолі з господинею приступили до прибирання закладу, адже по всьому приміщенню валялися недоїдки, що залишилися після «бенкету» тварин. Власниця заявляє, що тварини принесли їй збитки в розмірі 46 тисяч гривень.

Варто відзначити, що прямо навпроти будівлі, де розташований магазин, напередодні розгорнули намет пересувного цирку, в якому знаходяться тварини, в тому числі і єноти. До слова, працівники шапіто відмовилися спілкуватися з журналістами, однак в телефонній розмові з керівництвом цирку, всі претензії власниці магазину вони категорично заперечували.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь