Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Подарунки для чоловіків: вибираємо правильно

Отримувати подарунки люблять всі, особливо, якщо вони дбайливо підібрані близькою людиною. На відміну від жінок, чоловіки можуть прямо відповісти на питання про те, що б їм хотілося отримати. Це значно спрощує вибір. Ось тільки втрачається елемент несподіванки, передчуття чогось особливого і неповторного.

Пропадає диво, якого часом так не вистачає навіть самим брутальним представникам сильної статі. Саме тому купити подарунок чоловікові бажано несподіваний, без попередніх розпитувань і конкретики. Але як же правильно вибирати його при тому, що різноманітність пропонованих товарів просто вражає уяву? Насправді, все досить легко.

Короткі правила для ідеального вибору

Оскільки тут представлений величезний асортимент презентів, щоб визначитися з сюрпризом, досить слідувати простим порадам:

Вік має значення, але навіть маленькі хлопчики люблять отримувати набори інструментів і тому подібні речі. Хоча багато дорослих будуть в захваті від радіокерованої крутий іграшки. Така вже природа справжніх чоловіків. Проте, доречніше дар, найбільш підходящий за віком.

Якість понад усе. Що б не підібралося, воно повинно бути відмінної якості не тільки за складом, але і за зовнішнім виглядом. Якщо купувати багатофункціональну річ, то кожна зазначена можливість повинна бути реалізована на всі 100%. Іноді краще взяти прилад з однією-двома ідеально працюють функціями, ніж з безліччю, але реалізованих наполовину.

Не виходить придумати - запитаєте прямо. Але не затягуйте до останнього тижня перед датою. Краще дізнаватися про бажане за пару місяців до моменту дарування, щоб питання, так само як і відповідь, майбутнім отримувачем встигли забутися. Тільки в такому випадку навіть обумовлений заздалегідь подарунок буде злегка несподіваним, що, безсумнівно, набагато приємніше.

Прислухайтеся до того, що говорить чоловік. Всі бажання рано чи пізно проговорюються вголос в дружньому спілкуванні, в колі сім'ї, робочому колективі. Головне, почути їх і запам'ятати. Тоді й не доведеться питати безпосередньо.

Відкиньте особисті переваги, вибирайте презент, орієнтуючись виключно на смаки і переваги того, кому його піднесете.

Ідіть від буденності, вибирайте подарунок оригінальний, цікавий, що відображає індивідуальність одержувача.

У той же час занадто особисті, інтимні речі, такі, як нижня білизна, дарувати не варто.

Подарунки з натяком, гумористичні, двозначні доцільно дарувати тільки в тих випадках, коли ви повністю впевнені в почутті гумору одержувача, щоб уникнути неприємних моментів, образ і непорозумінь. Подібні варіанти підходять для дарування виключно в колі близьких друзів і родичів.

Таким чином, підібрати дійсно хороший подарунок для коханого чоловіка, близького друга або колеги вийде легко і швидко.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь