Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Хороший хостинг для сайту

Хороший хостинг для сайту вибрати складно і для кожного він різний. Неможливо користуватися всім вебмайстрам одним хостингом. Так як у кожного веб-майстра свої вимоги до хостингу і кожен вибирає по своїх потребах. Але не дивлячись на все це я вам хочу порадити реально хороший хостинг, яким я користуюся вже давно і всім задоволений.

Хороший хостинг для сайту. Як вибрати?

Більшість новачків охочих створити свій блог, сайт або інтернет-магазин, просто не хочуть витрачати свої заощадження і шукають безкоштовний хостинг. У чому і полягає їх величезна і найголовніша помилка. Запам'ятайте раз і назавжди! Хоч як би рекламували і барвисто не розказували про будь-якому безкоштовному хостингу, безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. У кожного безкоштовного хостингу існують підводні камені, які на перший погляд не помітні.

Природно. Якщо ви вперше створюєте сайт, то можна скористатися і безкоштовним, на якому ви будете експериментувати і тренуватися. Але той проект, на якому ви плануєте заробляти, ні коли не кладіть на безкоштовному хостингу.

Параметри за якими ви повинні вибирати хостинг:

Ціна - найважливіший фактор особливо для початківців блогерів. Адже не кожен здатний викласти свої кревні, тим більше не маючи віддачі перших порах. Досвідчені ж вебмастера, які заробляють вже даними способом, рідко коли дивляться на ціну. Більша уваги звертають на послуги і якість провайдера.

Місцезнаходження - важливий фактор при виборі хостингу. Впливає на швидкість і просування вашого ресурсу.

Дисковий простір - розмір на диску, який надає провайдер на певних тарифах.

Техпідтримка - для великої кількості блогерів, в основному новачкам важлива швидка та якісна техпідтримка, яка готова в будь-який час доби вам відповісти і допомогти у вирішенні будь-якої проблеми. Це стосується також якщо ви хочете зарегистрировать домен.

Зручність - я часто відмовлявся від дешевих і нормальних хостингів, через незручний інтерфейсу. Згодом можна і звикнути, але простіше змінити, ніж довго мучитися і звикати.

Навантаження - багато хостинги обмежують можливості тарифних планів не тільки розміром дискового простору, але і навантаженням на сервер. І часто примушують вас змінити тариф на дорожчий, спираючись на високе навантаження. І якщо ви не прислухаєтеся до їхньої думки, швидше за все заблокують ваш профіль і сайт залишиться без хостингу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь