Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Виготовлення ключів запалювання

Програмування сучасних ключів запалювання є в основному тільки офіційним дилерам і захищено онлайн доступами. Це дозволяє вберегти автомобіль від несанкціонованої прив'язки додаткових ключів. Ми маємо доступ до сервісів, що дозволяє розрахувати код доступу для прив'язки ключів в різні автомобілі. Але одного коду недостатньо, потрібно також наявність необхідних діагностичних програм і правильно підібраний чіп ключ. Найчастіше зустрічається кілька методів прив'язки ключів.

Дописати ключ. Кожен автомобіліст хоче мати повноцінний комплект з 2-х ключів запалювання для свого авто, тому при втраті одного він, не затягуючи виготовляє запасний. Дану операцію можливо зробити на всіх автомобілях. Важливо пам'ятати, що при прив'язці нового чіп ключа необхідно видалити з пам'яті старий, втрачений. Це потрібно, щоб восстановить ключи от машины.

Прив'язати новий ключ при повній втраті. Втрата всіх ключів це дуже сумна подія для автовласника. По-перше необхідно якось потрапити в салон автомобіля. По-друге потрібно демонтувати замок запалювання для нарізки жала ключа по секрету личинки, для того щоб він підходив і до дверей. По-третє зробити програмування нарізаного ключа в пам'ять блоку іммобілайзера, щоб він запускав двигун і відкривав двері при натисканні на кнопки дистанційного керування центрального замка. Прив'язка чіпа іммобілайзера при повній втраті виробляється набагато складніше, ніж при наявності хоча б одного робочого ключа. Навички дозволяють провести розтин авто і зняти замок запалювання для прив'язки нових ключів.

До речі, вас може зацікавити замена корпуса ключа, яку ви можете замовити на сайті smartkey швидко та вигідно.

Виготовити чіп для автозапуску. Багато автовласників не готові залишати повноцінний ключ запалювання в автомобілі для обходу штатного іммобілайзера. У таких випадках допомагає виготовлення чіпа для автозапуску, який прив'язується до автомобіля і обходить ІММО також як штатний ключ, а варто в 3-4 рази дешевше.

Прив'язати новий Smart ключ. Цей тип ключа має дуже складну конструкцію, тому і прив'язка його теж має ряд тонкощів. Потрібно грамотний підбір ключа, тому що в однаковому корпусі можуть бути абсолютно різні начинки. Прив'язка Smart ключа відбувається в кілька етапів, недотримання яких призведе до нульового результату. Для прив'язки б.у. ключа потрібно його обнуління спеціальними пристроями для роботи з чіп ключами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь