Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги натяжних стель

Натяжні стелі останнім часом стали дуже популярними. На натяжні стелі ціна цілком демократична. Це приємно, враховуючи, що дані конструкції мають масу переваг.

Плівка для натяжної стелі є антистатичною, тобто не електризується і не притягує пил, а плівки деяких виробників не утворюють цвілі, захищаючи від розривів. Багато фахівців стверджують, що дуже часто, якщо стеля нещільна і є ймовірність появи плісняви, клієнтам необхідно змонтувати вентиляційні грати для інтенсивної вентиляції та профілактики виникнення плісняви. Це вирішує проблеми вентиляції.

Якщо протягом довгих років експлуатації на натяжній стелі осідає пил, її легко очистити тканиною, змоченою у мильній воді. Якщо світильники встановлюються під стелею, щоб запобігти падінню сміття зі стелі, його необхідно добре очистити перед встановленням натяжного полотна. А щоб під натяжною стелею не накопичувався пил, шви необхідно закласти бічними накладками.

Переваги натяжних стель (замовити натяжные потолки Кривой Рог можна за посиланням):

  1. Є можливість швидко та кардинально змінити вигляд кімнати чи квартири, візуально збільшити простір.
  2. Надають будинку ефект ексклюзивності та розкоші.
  3. Можуть бути встановлені у житловому приміщенні.
  4. Матеріали від надійних виробників не мають запаху та не підтримують горіння.
  5. Знижують теплові втрати та покращують звукоізоляцію.
  6. Легко чистяться мильною водою або засобом миття вікон.

Ціна та гарантія на натяжні стелі

Компанії, що спеціалізуються на монтажних роботах натяжних стель, до дрібниць вивчили матеріали, що використовуються. На ринку постійно з'являються рекламні оголошення, що пропонують встановити натяжні стелі дуже дешево. Але професіонали чудово знають, скільки коштує квадратний метр якісної плівки. Якщо пропозиції матеріалів та монтажу дешевші, ніж вартість плівки, то це багато говорить про якість матеріалу та таку роботу. Встановлювати у квартиру чи офіс дешеві матеріали не варто. Вони можуть бути насичені шкідливими фталатами, що може дуже нашкодити здоров'ю.

На жаль, ціна стала суттєвим критерієм, тому що для більшості клієнтів вона зрозуміла і сприймається відразу, а шкода здоров'ю розуміється лише за деякий час.

Плівки для стель якісних та надійних виробників брендовані, установники мають сертифікати. Варто попросити вказати у договорі виробника плівки або тканини, колірний код та гарантійний термін, який зазвичай надається на 10 років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.