Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що потрібно знати, вибираючи автомобіль в прокаті?

Плануючи купувати автомобіль, кожен з нас педантично і вдумливо підходить до вибору транспортного засобу. Ми порівнюємо виробників і марки, оцінюємо технічні характеристики і комплектацію. Однак мало хто знає, що до підбору прокатної машини потрібно підходити з не меншим запалом. Адже від того, наскільки правильний вибір був зроблений, буде залежати комфорт і безпеку під час поїздки.

Визначтеся з метою

В першу чергу, прокатний автомобіль потрібно підбирати таким чином, щоб він повністю відповідав вашим потребам і цілям майбутньої поїздки. приклад:

Пікнік. Вирушаючи за місто, зупиніть вибір на потужному кросовері або позашляховику. Такий автомобіль легко здолає будь-яку дорогу навіть в негоду. А в великому салоні відмінно поміститься і дружна компанія, і багаж.

Ділова зустріч. Щоб підкреслити свій статус і стати перед партнерами в більш вигідному світлі, візьміть в оренду авто бізнес-класу. Така машина допоможе вам створити імідж процвітаючого бізнесмена. Також можна взяти електрокар на сайті ecocarrent.com.ua/arenda-elektromobilya-kharkov/ на вигідних умовах.

Зустріч партнерів. Для зустрічі важливих гостей в аеропорту замовте оренду автомобіля представницького класу. Цим ви продемонструєте свою повагу і серйозність намірів на майбутніх переговорах.

Трансфер або екскурсії. Відмінним рішенням для поїздок в галасливій та дружній компанії стане оренда мікроавтобуса. Автомобіль можна орендувати для зустрічі на вокзалі або в аеропорту, а також для спільного перегляду місцевих визначних пам'яток.

Торжество. На весілля або випускний не обов'язково брати напрокат розкішний лімузин. У деяких випадках більш доречно на святі виглядають шикарні автомобілі представницького класу.

Комплектація - це важливо

Вибираючи автомобіль, обов'язково звертайте увагу на технічні характеристики ТЗ. Причому, чим далі і складніше маршрут, тим більше прискіпливо і уважно потрібно ставитися до вибору. Якщо плануєте поїздку по незнайомій місцевості - попросіть представника компанії надати GPS-навігатор, а якщо є навігатор у вас в телефоні - попросіть держатель для телефона. Якщо подорожуєте з дитиною - повідомте, що вам потрібні автокрісло або бустер. Зверніть увагу, що такі послуги можуть надаватися за окрему плату.

Уважно вивчіть договір і заздалегідь задайте свої питання співробітнику прокатної організації. Це допоможе вам уникнути неприємностей і форс-мажорних ситуацій в дорозі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь