Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сейф якісний і недорогий для офісного приміщення

Головне завдання будь-якої виробничої компанії - забезпечити збереження цінних паперів, печаток і штампів, а також звітних документів. Такі матеріали при попаданні в руки зловмисників або конкуруючих підприємств можуть стати дуже важливим інструментом. Цінні для підприємства матеріали також необхідно захищати від пожежі або затоплення. Такий захід можна здійснити тільки за допомогою якісного виду офісних меблів - сейфа.

Як вибрати сейф для офісного приміщення

При виборі офісного сейфа обов'язково враховується важливість документальних матеріалів і їх обсяг. В офісних приміщеннях рекомендується встановлювати традиційні вогнетривкі шафи, які мають кілька відділень. Це дозволяє систематизувати документи. Для приміщень, площа яких обмежується невеликою кількістю квадратних метрів, рекомендується використовувати вбудовані моделі сейфів. Вони ідеально вписуються в інтер'єр офісу.

До речі, сейф офисный купить в Киеве ви можете на сайті locker швидко та вигідно вже зараз.

Основними критеріями вибору вогнетривкої офісної шафи вважаються:

  1. габарити;
  2. вид замкової конструкції;
  3. якість матеріалу;
  4. кількість робочих відділень;
  5. дизайнерські особливості і ціна.

Основні переваги сейфів для офісів з електронними замковими системами

Багато споживачів намагаються купити сейфи для офісу з надійними замковими системами. Більшість власників компаній віддають перевагу електронним виробам, які гарантують високий рівень взломостойкості. Такі замки мають дуже високу вартість, проте витрачені гроші швидко окупаються при їх використанні. Вони практично не мають недоліків, якими володіють популярні кодові замки. Користувачі мають можливість неодноразово змінювати секретний цифровий набір і проводити підключення сигналізаційної системи.

Є сейфи, оснащується ключами з безконтактним дією. Вони працюють в широкому радіодіапазоні. Якщо на індикаторі металевої шафи з'являється червоне світло, то це є сигналом для установки нових батарей. Зазвичай оновлення акумуляторів проводиться не частіше одного разу на рік. Щоб розкрити сейф, іноді використовується аварійний ключ. Офісні меблеві предмети з електронними замковими системами відрізняються надійністю і практичністю. Вони виключають несанкціонований доступ до зберігаються в них документів, друкованих знаків і різноманітним звітно-обліковими матеріалами компанії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь