Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати боксерські бинти?

Найважливіше значення в боксі має такий захист як бинти. Якими вони бувають? Як зробити правильний вибір?

Бинти - це, перш за все, надійна страховка, яка фіксує зап'ястя. Захист необхідна як новачкам, так і боксерам зі стажем. Навіть вивірений добре поставлений удар може потрапити в невідповідне місце, скажімо, в лікоть. І кісті, її кістки можуть не витримати. Їх захист -Основна функція бинтів. Але є у них і ще одна задача - гігієнічна - вони вбирають вологу і, таким чином, не дають поту проникнути у внутрішній шар боксерських рукавичок.

Зверніть увагу, що на сайті https://plenergy.ua/bokserskie-binty можна швидко та легко придбати якісні боксерські бинти вже зараз!

Бинти бувають трьох видів:

  1. бавовняні;
  2. еластичні;
  3. бинти-рукавички.

1) Бавовняні (бавовняні) бинти - це стрічки забезпечені петлею для великого пальця і ​​спеціальної фіксує липучкою. Їх перевага в тому, що вони чудово дихають і вбирає піт. Але з цими бинтами потрібно вміти звертатися, тобто для того щоб їх намотувати досить швидко потрібна хороша вправність і відповідно практика.

2) Особливість еластичних бинтів в тому, що вони складаються з синтетичних і натуральних матеріалів, що надає їм підвищену еластичність, завдяки чому вони добре тримаються на кистях. Негативний момент - менша повітропроникність. І ще один момент - деякі боксери, особливо новачки, тейпіруясь такими бинтами, можуть перестаратися і занадто сильно їх затягнути, що призведе до порушення кровообігу кистей. З цієї причини навіть зупиняють тренування і перемотувати знову. Чи треба говорити, що виступаючи на рингу, найкраще звернутися до послуг професійного катмена.

3) Бинти-рукавички - це експрес-варіант. На обмотування не потрібно витрачати час, адже, по суті, це рукавички з обрізаними пальцями. Дуже підходить новачкам, але при цьому слід звернути увагу на розмір.

Кілька слів про виробників. Ведучими на ринку захисних боксерських бинтів як для любителів, так і професіоналів визнані такі бренди як TITLE, Everlast, Fighting, Adidas. що відрізняються високою якістю, довговічністю і комфортом, а також постійним пошуком і впровадженням нових технологій.

Що ж стосується розмірів бинтів, то загальних знаменників тут немає. Довжина може бути від 2,5 до 5 метрів, а ширина - від 2 см, і аж до 10 см. Найбільш оптимальними по ширині вважаються 5-сантиметрові стрічки.

Такий розкид обумовлений різними фізичними параметрами бійців, а також існуванням декількох способів намотування бинтів, про які ми розповімо в наступній статті.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь