Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як грамотно вибрати дорожню сумку?

Спекотний літній сезон лише почався, зате в магазинах вже починається пора гарячих пропозицій: продаж дорожніх сумок і валіз зі знижками. Це дуже радує представниць прекрасної статі. Як метелики на світло, злітаються вони на дорожні аксесуари.

Брендові речі завжди в моді

Коли постає питання про поїздку до моря, то в більшості випадків зборами займається жінка. Справа в тому, що багато жінок дуже люблять упаковувати валізи, і роблять вони це завзято і самовіддано. Ще б пак, стільки всього може знадобитися в екзотичній країні: десяток вечірніх суконь, купальники, парео, косметика, фен і ще дуже багато потрібних і важливих, на думку жінок, речей. У більшості випадків чоловіків такий підхід дратує, але деякі змирилися зі своєю долею. Однак труднощі в більшості випадків виникають тоді, коли все це добро не поміщається в дорожній баул. Жінкам хочеться запхати побільше речей в сумку невеликих розмірів.

Щоб подібні казусні ситуації не застали зненацька, слід з повною відповідальністю вибирати сумку для поїздок, наприклад, придбати в Sport-persone брендовые сумки вже зараз. Брендові сумки створені для цінителів стилю і високої якості. Всі моделі мають унікальний дизайн. І навіть якщо сумка буде куплена, що називається, про запас, то і в наступному році, і через рік вона не втратить своєї актуальності.

Визначаємо габарити сумки

Повернемося до розмірів сумки для подорожей. Вони можуть бути маленькими, середніми або великими. Все залежить від тривалості поїздки. У разі, якщо покупець вирішив придбати валізу, тоді місткість моделі визначається величиною основного відділення. Наявність безлічі різних за розміром кишень також є важливим моментом, в них зазвичай розкладаються потрібні дрібниці. Матеріал повинен бути міцним, сьогодні це пластик або тканина. І перший, і другий варіанти вважаються надійними, так що кожен вибирає, виходячи з власних уподобань.

Щоб дорожній чемоданчик пережив не одну поїздку, довіз в цілості й схоронності багаж, слід переконатися в якості фурнітури. Хоча до брендових речей це правило навряд чи можна застосувати, але упевнитися все ж не завадить. Всі замки, застібки повинні вільно застібатися, ніяких надламів, зачіпок або відколів на них бути не може. Застібки-блискавки пришивають міцними нитками, шов повинен бути рівномірним. Наявність коліщаток і ручок для переміщення багажу полегшує транспортування вантажу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь