Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості маршрутизаторів Juniper Networks

Маршрутизатори від Juniper поступово виходять на лідируючі позиції. Це обумовлено рядом незаперечних переваг такого обладнання. Купівля і подальша настройка Juniper проводяться все більшою і більшою кількістю підприємств.

Маршрутизатори від цього бренду функціональні і продуктивні. У Juniper Networks є 4 порти GigE. Завдяки інтерфейсним модулям можна підключати інтерфейси LAN і WAN. Набір інтерфейсів включає в себе навіть послідовний інтерфейс. Придбати маршрутизатори Juniper Networks ви можете на сайті https://stack-systems.com.ua/router/juniper-router вже зараз.

Можна вибирати один з безлічі протоколів маршрутизації, доступу, QoS і т. д. Маршрутизатори підтримують широкий спектр функцій. Вони підтримують перетворення мережевих адрес. При цьому вартість експлуатації цього обладнання низька. Його налагодження та обслуговування обійдеться не дорожче, ніж настройка Cisco. Зручність додає і зручна спрощена інфраструктура, яка підходить для пристроїв з різною конфігурацією.

Таким чином, переваг у Juniper Networks предостатньо. Головною з них вважається високий рівень безпеки, а саме високотехнологічні рішення для захисту маршрутизаторів компанії від зовнішніх атак. Адміністратор внутрішньої мережі отримує можливість повністю контролювати ситуацію. Це можливо навіть під час атаки.

Не меншою перевагою вважається надійність цього обладнання. Платформа Junos стабільна, стійка на відмову. Вона чудово захищена від програмних збоїв. У безлічі маршрутизаторів інших брендів саме невеликі збої ПО призводять до серйозних наслідків. Користувачам Juniper цього побоюватися не варто. Всі модулі працюють паралельно і не здійснюють один на одного вплив.

Прогнозована продуктивність є ще одним важливим плюсом обладнанням від Juniper. У маршрутизаторів дуже висока пропускна здатність, завдяки чому вони виконують всі свої функції навіть в період високого навантаження.

Економічність маршрутизаторів також не можна не брати до уваги. Щоб впроваджувати додаткові сервіси, не потрібно купувати нові ліцензії. На обслуговування портів ліцензія також не потрібна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь