Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

LPG масаж: особливості та переваги

Сучасні косметологічні методики дозволяють ефективно позбутися целюліту і отримати гарну фігуру. LPG масаж завдяки високій результативності зумів знайти величезну популярність у всьому світі, і це не дивно, адже з його допомогою можна коригувати недоліки фігури, позбутися целюліту, розтяжок і підтягнути шкіру, завдяки чому вона стає пружною, ніжною і красивою.

Для тих, хто хоче безболісно і швидко позбутися від целюліту хорошим вибором стане LPG масаж. Дізнатися подробнее о LPG массаже в клинике «Когерент» ви можете за даним посиланням.

Перші результати від процедури відчутні вже після першого сеансу масажу. Незважаючи на інтенсивність даного масажу при професійному підході хворобливі відчуття зводяться до мінімуму, що в свою чергу є вагомим аргументом для клієнток, які боятися дискомфорту.

Завдяки глибокому впливу маніпули на шкіру результат від проведення LPG масажу завжди виправдовує покладені очікування. За рахунок посилення мікроциркуляції крові і обмінних процесів запускається процес регенерації тканин, після чого шкіра підтягується і отримує гарний і здоровий вигляд.

Слід, відзначити для досягнення поставлених цілей потрібно кілька сеансів масажу. Для кожного пацієнта кількість процедур підбирається в індивідуальному порядку з урахуванням особливостей організму і стану шкіри.
LPG масаж можна проводити не тільки на проблемних ділянках, а й на всій поверхні тіла.

Зверніть увагу, протипоказаннями до проведення LPG-масажу є хвороби пов'язані з порушенням кровообігу, онкологічні та інфекційні захворювання шкіри, ендокринні захворювання, а також вагітність. Тому перед проведенням процедури проконсультуйтеся з лікарем.

LPG масаж можна успішно поєднувати з тренуваннями в спортзалі, це дозволить швидше і простіше домогтися бажаного результату. Процедура LPG масажу не вимагає особливої ​​підготовки, що є вагомою перевагою для тих, у кого інтенсивний ритм життя не залишає достатньої кількості вільного часу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь