Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

9 речей, які ви повинні знати при виборі школи комп'ютерної графіки

У наші дні, коли все продають, вибрати досить якісний товар або послугу не так просто. Шкіл комп'ютерної графіки багато. Гарні картинки. Привабливі гарантії. Великі обіцянки.

Вибравши хорошу школу комп'ютерної графіки ви автоматично економите багато часу. Будете однозначно йти в правильному напрямку і зосереджувати увагу на головному. Робота з професіоналом буде вас надихати і ваш ріст буде максимально швидким. Якщо вас цікавлять курси комп'ютерної графіки, то рекомендуємо перейти за даним посиланням https://www.3dstarindustry.com/professionalnyj-3d вже зараз.

В першу чергу, хочу звернути твою увагу на те, що курси і школи не є "чарівна таблетка", як обіцяють на багатьох сайтах. Більше половини студентів не отримують того, на що сподівалися. Давай розглянемо чому так відбувається.

Є дві сторони медалі - твоє прагнення і твої вчителі. І так поїхали!

  1. Яка мета навчання? Сформулюйте для себе конкретно - що ти хочеш від школи? Це може бути для перекваліфікації, перехід в більш серйозну студію, професійний ріст. Далі - обговори свою мету з викладачем. Дізнайтеся, чи зможе він допомогти досягти бажаного. Обговори з ним рівень, якого хочеш досягти на курсах. Сумно, але факт - 90% студентів цього не роблять. Отже, викладач поняття не має до чого готувати студента.
  2. Твій характер і завзятість - вирішують. Золоте правило - якщо вам на курсах легко, значить щось йде не так. Ви ростете і розвиваєтеся тільки коли відчуваєте дискомфорт і біль. Ці відчуття треба цінувати. Пройшовши через велику працю - ви досягнете мети і станете кращим. Висновок - на хороших курсах завжди буде важко. Тут головне не здаватися. Це показник росту. Доходять до кінця і отримують результати тільки ті, хто готовий це прийняти.
  3. Повторяй за викладачем. Так ви дізнаєтеся максимум професійних тонкощів. Є одна особливість - людина запам'ятовує 10% почутого, 40% побаченого і 90% того, що повторює. Висновок: хочете запам'ятати і навчитися - повторюйте відразу за викладачем! Просіть що б він почекав, якщо ви не встигаєте.
  4. Задавай питання. Студенти часто соромляться задавати питання. Через небезпеку здатися дурнішими, через ввічливість до викладача, що б не перебивати. Може на це є й інші причини... Але, як тільки ви щось не зрозуміли, відразу перепитуйте. Не відкладайте на потім. Забудете запитати, або викладач просто забуде відповісти.
  5. Не відкладай на потім. Роби зараз. В успішних студентів була помічена одна хороша тенденція - на скільки б складним не було завдання вони прагнули його зробити максимально швидко. Як вони це пояснили: "Що б знання, отримані на уроці, не розвіялися в повітрі." Насправді це хороший навик, який просто є у успішних людей. І його треба розвивати. Не відкладай на потім домашки, практичні завдання, - скоріше за все ти це не зробиш взагалі. На скільки б важким не видався шлях - зроби просто перший крок. Далі другий і, побачиш, дорога вже позаду.
  6. Інтенсиви. Чи працюють вони? Інтенсиви не можуть бути інструментом вироблення навички. Що б виробився один корисний навик, людині треба в середньому 21-22 дня кожен день повторювати певні дії. Тобто знання та досвід залишаться при досить частому повторенні і закріпленні матеріалу. Розглядайте інтенсиви просто як інструмент передачі знань.
  7. Дізнайся рівень свого викладача. Це насправді важливо. Необов'язково він повинен бути великим фахівцем. Але хороша екстреність бути повинна. Дізнайся про його досягнення в тій області, в якій він збирається вчити.
  8. Викладач - "дуже професіонал". Давай введемо такий термін, який буде характеризувати вчителя як дуже просунутого у своєму напрямку. Такі люди насправді сильно віддалені від рівня початківців студентів. В силу цього не можуть правильно зрозуміти їх мислення - отже не можуть вибудувати ланцюжок доступної подачі матеріалу. Інша цікава особливість - часто профі на курсах намагається в першу чергу розповісти на скільки він профі. Тобто самоствердитися у групі людей. Меншу намагається задовольнити запити студентів. Це, насправді, заважає навчанню. Так само було відмічено іншу поведінку: досить багато часу приділяють, щоб показати всю крутість програми.
  9. Продають емоції, а не знання і рішення. Зараз у всяких освітніх тренінгах і семінарах є тенденція - що б студенти не засипали, намагаються підносити все дуже емоційно. З одного боку це правильно. Перше враження формується саме з емоційної картинки того, що відбувається. З іншого - все що ви повинні винести з тренінгу - це нові інструменти для вирішення завдань, знання і новий хоч 30-ти денний досвід, отриманий на курсі. І все це повинно залишитися у тверезій голові. Інше - другорядне.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь