Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги отримання освіти в Польщі для українців

Польща - одна з країн Євросоюзу з високим рівнем освіти. Саме тому здобути освіту в цій країні мріють тисячі абітурієнтів з різних країн, у тому числі і українці. Привертають їх увагу не тільки рівень життя і навчання в Польщі, а й перспектива отримати посаду в одній з відомих європейських фірм, після закінчення вузу.

Можливості та перспективи освіти в Польщі для молоді

Престиж вищих навчальних закладів залежить від числа учнів в ньому. Для вступників з України, уряд Польщі законодавчо підкріпив сприятливі умови:

  1. право на безкоштовне навчання (бюджетні місця);
  2. отримання стипендії протягом всього навчання;
  3. можливість працевлаштування в період літніх канікул;
  4. отримання гранту від Фонду Європейської освіти;
  5. вступ до вузу в будь-якому віці.

Процес вступу до вузів Польщі для українців спрощений. Для підготовки випускників до роботи в європейських фірмах, викладають предмети польською та англійською мовами. Тому процес навчання супроводжується постійним спілкуванням з носіями мови.

Скориставшись цим посиланням http://study-and-travel.net/ Ви зможете дізнатися більше або задати питання про навчання в Польщі. Це відмінна можливість влаштувати своє майбутнє за кордоном. Поспішайте, вступна кампанія в Польщі починається з першого березня і триває до кінця вересня, а Ви ж хочете підготуватися раніше до такого важливого моменту в своєму житті, чи не так?

Переваги отримання польської освіти

Студенти з України, які закінчили польські коледжі, технікуми або вузи і отримали диплом, можуть користуватися такими перевагами:

  1. безперешкодний вступ для продовження навчання в будь-якому навчальному заклад Європи;
  2. отримання диплома, який високо цінується на ринку праці;
  3. працевлаштування в міжнародній фірмі з високим рівнем зарплат і перспективами кар'єрного росту.

Українська і польська мови досить близькі, тому труднощів з розумінням практично не виникає. За умови, що все-таки виникли деякі складності, можна записатися на короткострокові курси польської мови і за період літніх канікул освоїти мову. Пакет документів для подачі заявки на вступ стандартний.

Практично всі вузи пропонують гуртожитки для студентів, які за своїм сервісу перевершують українські в рази. Розцінки на харчування і проживання значно нижчі, ніж в інших країнах Євросоюзу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь