Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати одяг для новонародженого малюка?

Купівля дитячого одягу не завжди є легким досвідом у величезному магазині. Завжди є питання про розмір, стать майбутньої дитини теж не завжди однозначна, ми ще не знаємо як швидко малюк буде рости, і про те, наскільки важлива функціональність або мода.

Незалежно від того, купуєте ви дитячий одяг для свого маленького ангела або новонародженої дитини подруги, вибір дитячого одягу може бути набагато простішим, якщо ви знаєте кілька простих правил. У цій статті розглянемо, як правильно вибрати брендовий одяг для немовлят, щоб їм було в ньому комфортно і безпечно:

  1. Плануйте наперед, коли вибираєте розмір. Дитина швидко росте, і коли ви купуєте дитячий одяг для новонародженого, вам краще всього не купувати самий маленький розмір в магазині. Купівля великих розмірів принесе користь і дитині і батькам з різних причин. По-перше, деякі малюки вже народжуються великими, і може трапиться так, що маленький розмір з перших днів життя буде занадто маленьким. Крім того, дитячі речі часто брудняться і багато разів перуться. Якщо з якихось причин річ дасть усадку, середній і більший розмір все ще можуть використовуватися.
  2. Читайте етикетки. Один з найважливіших критеріїв при виборі дитячого одягу - це його натуральність. Дитяча шкіра особливо чутлива і схильна до алергічних реакцій при контакті з агресивними барвниками і матеріалами. Дитячі речі не повинні мати сильного хімічного запаху. Найкращий вибір - бавовна і похідні від неї тканини. Важливий момент: перед тим як використовувати новий одяг, обов'язково виперіть його, так ви забезпечите малюка від залишків фарбувальних пігментів, брудних рук та іншого, що могло залишитися на речі.
  3. Безпека, комфорт і практичність - перш за все. Ніяких ґудзиків, шпильок або краваток. Тримайтеся подалі від одягу з маленькими ґудзиками, декоративними стразами або паєтками, все що може легко відірватися від речі, так само легко потрапляє в дихальні шляхи немовляти. Якщо вам потрібно щось ошатне, наприклад на Хрестини або перший День народження, впевніться, що прикраси надійно пришиті.
  4. Одяг має бути практичним. Немовлята не здатні бути акуратними, тому весь дитячий одяг повинен бути придатним для прання в машинці. Вигадливий одяг, дизайнерські фасони не зовсім практичні, оскільки вони часто заважають руху і зазвичай не зручні.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь