Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У чому переваги ставок в букмекерських конторах?

Можна сказати, що до цих пір достеменно невідомо, коли саме з'явилися перші букмекери, однак робити ставки люди почали досить давно. Перші реальні згадки про ставки пов'язані з гладіаторськими боями і кінними змаганнями, але це скоріше можна було назвати тоталізатором, так як загальна сума поставлених на переможця грошей ділилася порівну між усіма людьми, які вгадали правильний підсумок.

Тобто в даному випадку були відсутні будь-які прогнози, головним фактором було те, хто саме зможе здобути перемогу і таким чином принесе фінансову вигоду своїм шанувальникам. Істотне розширення спектра ставок відбулося вже в дев'ятнадцятому столітті, але знову ж таки за рахунок того, що додалися нові спортивні змагання. Тобто ставки можна було робити практично на будь-яке змагання, головне щоб воно привертало увагу публіки і за рахунок цього зростала кількість учасників.

До речі, якщо вас цікавить мобільний додаток для здійснення ставок на спорт, то радимо перейти за даним посиланням вже зараз.

Ну а батьківщиною букмекерів по праву вважається Великобританія, причому вона і залишається на лідируючих позиціях вже протягом багатьох років. Деякі люди стверджують, що букмекери з'явилися як альтернатива тоталізаторам, але швидше за все тут справа пов'язана з тим, що час від часу влада забороняла ставки на тоталізаторах, і тому і з'явилися букмекерські контори.

Які переваги надають гравцеві букмекерські контори?

Успішність букмекерського бізнесу також залежить від того, яку кількість учасників вдасться залучити до процесу, тому і бонуси букмекерських контор, такі як тут бувають досить істотними, адже потрібно зацікавити гравців. На сьогоднішній день букмекерський бізнес активно розвивається і завдяки інтернету, адже з його допомогою можна зробити ставку в будь-якій букмекерській конторі буквально протягом декількох секунд і з будь-якого місця, де є глобальна мережа.

Перевага букмекерських контор полягає в тому, що тут гравець може зробити ставку на масу змагань з різних видів спорту, а також на певну подію, виходячи з власних уявлень про це. Крім того, вибір варіантів ставок дуже великий і можна ставити не тільки на перемогу того, чи іншого спортсмена, але і на конкретний рахунок, або різницю голів і очок, що дозволяє вибрати найвигідніший варіант. Букмекерські контори пропонують різні ставки на одні і ті ж змагання, і гравець має можливість вибрати найбільш вигідний в фінансовому плані варіант. На відміну скажімо від гри в рулетку, ставки в букмекерській конторі є набагато більш реальним способом опинитися у виграші, тому і популярність букмекерського бізнесу, з кожним роком тільки зростає.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь