Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги віялового дощовика

Автоматична система поливу просто незамінна для власників заміських будинків і дач, так як не завжди є можливість бути присутнім на своїй ділянці і доглядати за газонами, квітниками, садом. Автоматичний полив здійснюється без участі і контролю власника, причому в сприятливий для рослин час доби і в достатній кількості. За рівномірністю та достатністю насичення вологою рослин автоматичний полив ні в якому разі не поступиться ручному.

Однією з найважливіших складових автоматичної системи поливу є веерные дождеватели, тобто свого роду міні-фонтанчики, що забезпечують рівномірне розбризкування води на велику територію. Це дуже цінний елемент для зрошення садів, газонів, присадибних ділянок. Найбільш універсальними і економічними є дощовики, які забезпечені віяловою системою розбризкування. Ця система настільки досконала, що оснащена промивною головкою, яка пропускає воду, промиваючи її від можливого ​​бруду, а потім подає чистий струмінь води.

Найбільш надійними на ринку визнані дощовики фірми HUNTER, яка гарантує відмінну якість і максимальний термін служби. Ще більш витонченою модифікацією віялового дощовика є дощовик-спрей, який ідеально впишеться практично в будь-який ландшафт. Крім того завдяки різноманіттю різних форсунків, дощовик-спрей можна сміливо експлуатувати при поливі квітників, розаріїв та інших зелених насаджень.

Особливості віялових розбризкувачів полягають в їх конструкції. Верхня частина ковпачка влаштована таким чином, що перешкоди для пересування відсутні, при цьому такий розбризкувач сумісний з усіма стандартними форсунками фірми HUNTER. Поворотний механізм даного пристрою гарантовано прослужить довго завдяки вбудованій сталевій потужній пружині.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь