Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Де використовують трекові світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники на треках - досить нове явище в світі освітлювальних приладів. Їх популярність на ринку очевидна. За рахунок трекових систем легко розставити інтер'єрні акценти або організувати в приміщенні рівне гармонійне освітлення без зайвих відблисків і тіней. Трекові світлодіодні світильники зручні у використанні. Їх монтаж не займає багато часу.

Особливості конструкції

Світлодіодна система освітлення - комплекс кількох світильників, що розташовуються на одному треку (від англ. Track - «шлях»).

Трек являє собою м'який алюмінієвий модуль, забезпечений вбудованими електричними контактами для роботи світлодіодних ламп. Якщо розташування треку не пряме, а зігнуте-фігурне, на допомогу конструкції приходять особливі з'єднувачі (коннектори) різних форм. Саме комбінації конекторів дозволяють добитися різноманітності освітлення приміщень.

Сфери застосування трекових світильників

До моменту появи трекових систем перебудова і модернізація світлових рішень в інтер'єрі забирала багато сил і часу. Новий прилад на світлодіодах в рази економить як електрику, так і сили своїх власників.

Спочатку трекові системи застосовувалися тільки в великих за площею приміщеннях. Торгові зали супермаркетів, експоцентри, музейно-виставкові комплекси першими «розсмакували» переваги використання нових освітлювальних конструкцій. За допомогою променів спрямованого світла стало простіше фіксувати увагу потенційних покупців на тій чи іншій продукції. Властивість зорової фокусування плюс висока якість передачі кольору зробили лампи на світлодіодах вірними союзниками арт-просторів і музейних інсталяцій.

Після закінчення незначного часу світлодіодні трековые светильники от компании MyCom почали використовуватися дизайнерами в облаштуванні домашніх інтер'єрів. І на сьогоднішній день в освітленні житлових приміщень світлодіодні лампи з легкість повторюють свій успіх.

Використання трекових світильників в інтер'єрі

Форми світильників на світлодіодах, як правило, лаконічні. За рахунок цього вони однаково природно виглядають скрізь, де їх встановлюють (квартири, орієнтовані на мінімалізм; лофт-простору; стильний хай-тек, стара добра класична обстановка житла).

Для трекових систем будь-яка поверхня буде зручною, неважливо - стеля або стіна. Їх можна вбудовувати, підвішувати, експериментувати з конфігурацією, застосовувати вертикальне, горизонтальне і похиле положення.

Конструкціям з світлодіодів можна довірити висвітлення всіх без винятку кімнат і господарських приміщень квартири або будинку:

  1. вітальні і робочі кабінети;
  2. кухні та обідні зони;
  3. дитячі спальні та ігрові кімнати;
  4. домашні бібліотеки;
  5. утеплені лоджії, веранди і оранжереї;
  6. приміщення без природного освітлення (передпокої, холи, коридори, гардеробні, комори).

Для невеликих за площею кімнат підійдуть трекові конструкції на струнних тросах. Візуально вони виглядають легше, ніж світильники на треку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь