Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Дитячі ігрові намети для дому та вулиці: вибираємо варіанти

Хочете облаштувати в дитячій кімнаті зону для ігор? Поставте тут ігровий будиночок-намет. Він стане улюбленим місцем дозвілля дитини. Використовувати конструкцію можна не тільки у приміщенні. Вона підходить для вулиці. Сім'ї, які проживають в приватному будинку можуть поставити будиночок в саду. В цьому випадку дитячий ігровий намет виконає роль літнього майданчика для відпочинку і розваг.

Переваги будиночків-наметів

Останнім часом палатка детская набирає популярність. Користувачі встигли оцінити особисто конструкції і переконалися в їх корисності. До основних переваг ігрових наметів можна віднести:

  1. Компактність. Конструкції легко помістяться навіть в кімнаті середніх розмірів. Багато місця в саду під них відводити не доведеться.
  2. Практичність. Намети легко складаються. Якщо потрібно звільнити простір, можна швидко прибрати будиночок - потрібно декілька секунд. У складеному вигляді вироби багато місця не займають.
  3. Функціональність. Деякі моделі наметів можна перетворити в сухий басейн. Буде потрібен тільки наповнювач - спеціальні кульки.
  4. Продуманість конструкції. Намети адаптовані для вулиці. До них додаються кілочки - за допомогою них будиночок надійно фіксується на одному місці. Передбачена москітна сітка, яка не дозволить комахам залітати всередину. Підлога ущільнена - це захищає дітей від нерівностей поверхні.

Діти оцінять ігровий намет. Він дозволяє гратися самостійно або в компанії друзів. Можна придумувати різні забави. Конструкція підійде і для спортивних, і для сюжетно-рольових ігор.

Нюанси вибору

В даному випадку треба орієнтуватися насамперед на дизайн. Намет повинна сподобатися дитині за кольором, виконанням. Є моделі у вигляді міні-будиночків, звірят, замків, машинок, наметів.

Звертати увагу варто і на інші нюанси:

  1. Розміри конструкції. Є невеликі будиночки для квартир, великі моделі для саду.
  2. Матеріал виготовлення. Треба шукати моделі з міцної і безпечної синтетики. Правда, така матерія слабо пропускає повітря. Однак цей недолік усувається за рахунок віконець - вони покращують вентиляцію.
  3. Особливості виконання. Крім будиночків і наметів виробники пропонують тенти, тунелі, вігвами.
  4. У продажу є конструкції для хлопчиків, дівчаток. Випускають бренди також універсальні моделі, які підійдуть будь-якій дитині, незалежно від її статі.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь