Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому рекомендується вибрати гербіциди?

Гербіциди давно стали невід’ємною складовою догляду за якістю врожаю, особливо, коли мова йде про промисловість. Ці препарати відносять до загального класу пестициди, що є хімічними речовинами, здатними подолати бур’яни, шкідливих комах, поширення грибів та різноманітні захворювання. Конкретно гербіциди відповідають за те, щоб захистити врожай від бур’яну, що здатен захоплювати територію та забирати у культур корисні речовини, які допомагають росту та розвитку. Якщо площа ділянки маленька, її можна обробляти вручну. Велика площа має оброблятися захисними засобами.

Що треба знати про гербіциди?

Якщо використовувати на ділянці гербіциди, то з часом можна повністю або частково виключити ручні або механічні обробки. Відповідно ґрунтова ерозія зменшиться, як і втрата вологи. Гербіциди бувають виборчої та суцільної дії. Вони здатні зберегти посіви, діючи лише на бур’яни. Окрім агропромисловості гербіциди використовуються на аеродромах, промислових об’єктах, біля доріг та під лініями електропередач.

Особливості:

  1. контактні гербіциди викликають пошкодження при дотику з рослинністю, але не проникають всередину;

  2. системні гербіциди, які здатні поширюватися по рослинним органам, починаючи від коренів або листя, вражають всю рослину.

Більшість гербіцидів наноситься методом обприскування. Засіб попередньо змішується з водою у потрібній концентрації, та розчином обробляється ґрунт або рослини. Більшість бур’янів є однорічними, але є й багаторічні рослини, тому препаратів виготовляють величезну кількість. При виборі свого варіанту варто користуватися індивідуальними параметрами, щоб підібрати ефективний засіб.

Додаткова інформація з привозу засобів захисту рослин

Гербіциди створюють особливий захисний екран на грунті, тому бур'яни гинуть при зіткненні з ним, не пробився назовні. В основному, цей захисний засіб застосовується на таких посівах як овочеві культури, дводольні просапні, картопля. На ефективність застосування гербіцидів впливають такі параметри як тип та вид ґрунту, а також вміст у ній органіки.

Інтернет-магазин Грінторо пропонує клієнтам купити гербіциди у широкому різноманітті варіантів. Компанія спеціалізується на реалізації якісних засобів захисту рослин за найкращими цінами. Придбати агропромислову продукцію можна як онлайн, так і за контактним номером телефону.

Джерело інформації: https://greentoro.com.ua/



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь