Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати молодіжну чоловічу обручку?

Коли мова заходить про кільця, то часто маються на увазі жіночі аксесуари. Проте, чоловічі кільця з'явилися набагато раніше, ніж жіночі. Вони використовувалися сильною половиною людства ще за часів, коли населення землі ще нічого не знало про метали.

Сьогодні чоловічі молодіжні обручки - це не тільки печатки з орлами, перстні з оніксом і заручні «шайби». Експерти інтернет-магазину Злато наголошують, що вибір чоловічих аксесуарів аж нічим не уступає виробам для жіночої статі. Слід розуміти, що обручка для чоловіка може бути не лише весільною, а навіть і не присвяченою до будь-якого приводу.

Перші кільця для чоловіків

Перші кільця виготовлялися з дерева або кісток. Носити їх мали право тільки вожді і воїни племені. Пізніше кільця виготовлялися вже з золота або срібла, прикрашалися дорогоцінним камінням, але ще довго залишалися привілеєм тільки чоловіків. Велика знать носила обручки як символ влади, сили та соціального статусу. Кільця використовували в найрізноманітніших видах — як іменні печатки або як пропуски, як знаки таємного товариства або ордена.

Сучасні чоловічі аксесуари

Сьогодні прикраси для чоловіків, включаючи і кільця, відчувають буквально друге народження. Все це пов'язано з потребою чоловіків вийти з тісних рамок «правильно-нудного» гардероба стриманих тонів і фасонів, і нарешті виразити себе.

Але, таке віяння реалізується не лише через ювелірні прикраси. Наприклад, є також оригінальні татуювання, яскраві кросівки, інші акценти і навіть зачіски, що дають можливість виразити власний стиль та смак.

Ювелірна галузь в цілому скоріше відстає від цього тренда, стандартно пропонуючи чоловічі печатки з темними каменями або обмежуючись колекція обручок для чоловіків. Але таке становище рятується молодими дизайнерськими марками.

Чоловіче кільце з тигром

Одна з них, це марка «Infundibulum», яка у 2017 році випустила окрему колекцію дизайнерських прикрас до своєї лінійки одягу. Дизайнер прикрас Марго Дубовик розповіла про свої творіння і показала їх, а автор самого бренду Ілля Варегін прийшов на церемонію показу колекції у власному наборі кілець.

Традиційні втілення чоловічих кілець

Найчастіше чоловічі кільця прості і досить лаконічні. Хоча звичайно ж, ювеліри створюють і дизайнерські зразки жанру, які люблять носити зірки або представники творчих професій. Традиційними кільцями для чоловіків вважаються:

  1. Обручки;
  2. Печатки;
  3. Перстні з каменями.

Чоловіче срібне кільце

Щодо сучасних виробів, експерти інтернет-магазину ювелірних прикрас Zlato підкреслюють, що особливої популярності наразі зазнають чоловічі прикраси із сталі, титану, вольфраму та кераміки. Незвичайні форми у вигляді гайки, втілення кілець у формі м’якого квадрату, некласичні чорни вироби — все це привертає особливу увагу чоловіків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь