Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Політична криза в Чорноморську: Юрій Крук дав інтерв'ю про свою відставку

Рішення Юрія Крука покинути посаду заступника міського голови Чорноморська викликало великий резонанс в суспільстві і пильний інтерес ЗМІ. Розібратися в причинах цього кроку, а також отримати розширену інформацію про глибинні процеси, які визначають рух суспільно-економічного життя в нашому місті, зробили провідні передачі «Вечір на Думській».

У своєму розгорнутому інтерв'ю під час прямого ефіру Крук Юрий пояснив причини того, чому він покинув команду Валерія Хмельнюка, підкресливши несумісність поглядів на багато нагальних проблем міста, які вже давно потребують свого вирішення: відсутність кінотеатру, упорядкованої набережної, морського фасаду і багато інших питань, які можливо вирішувати лише будучи першою особою. Він поділився своєю концепцією розвитку Чорноморська, заснованої на застосуванні перевірених напрацювань, суміщених з сучасним новаторським підходом.

Відзначимо, що 2 роки на чолі ІМТП і 2 роки роботи Юрія Крука в якості одного з топ-керівників Чорноморська залишили помітний слід в житті чорноморців. Два останніх роки відзначені корінними зрушеннями в успішному вирішенні багатьох проблемних питань, які до появи Юрія Крука не мали позитивного рішення. До числа найбільш яскравих прикладів ефективного керівництва відносяться:

- по-перше, залучення необхідних 100 млн грн. для виходу з катастрофічної ситуації, яка протягом останніх років стала загрозою для узбережжя Чорноморська. Мова йде про фундаментальне зміцнення берега, покликаному зупинити стрімко набирає темпи зсувній процес. Багато років ми тільки й чули про неймовірну дорожнечу проекту і неможливості його здійснення в необхідних місту масштабах. Однак Юрій Крук знайшов необхідні аргументи і економічні обгрунтування, а слідом за цим і вихід.

- по-друге, не менш показовим прикладом можна вважати підхід до вирішення питання переправи через Сухий лиман. Тут Юрій Крук проявив себе як успішний антикризовий менеджер і організатор. У короткі терміни вдалося залучити кошти на реалізацію проекту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь