Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вигідний обмін електронних валют

Працюючи в інтернеті необхідно мати електронний гаманець, на якому будуть зберігатися отримані гроші і звідки можна оплачувати послуги в інтернеті. Можна також вивести гроші з електронного гаманця на карту і отримати їх готівкою в банкоматі. Для більшості працюючих в інтернеті бажано мати кілька популярних гаманців, так як вигідніше не конвертувати через обмінники на один гаманець з різних проектів, які працюють з іншими платіжними системами.

Проте часто доводиться користуватися послугами обмінників. Якщо Ви бажаєте обміняти вебмані на українські гривні, то можна це зручно та швидко зробити на сайті, перейшовши за посиланням https://obmen.lviv.ua. Цей обмінний пункт є надійним партнером, так як він надійно захищений від хакерських атак . Незважаючи на необов'язковість реєстрації на сайті, тільки зареєстровані користувачі можуть відслідковувати свої замовлення, а також брати участь в реферальнійпрограмі. Відносно персональних даних дотримується конфіденційність.

Обмен на сайті не представляє складності, потрібно тільки вибрати напрямок обміну, заповнити поля для заявки і після натискання кнопки «Почати обмін», після чого слідувати інструкціям, що з'являються у вікні підтвердження заявки. При появі проблем потрібно зв'язатися з оператором сайту. На сайті вигідний курс обміну і резерви, які дають можливість обміняти значні суми. Всі операції з обміну надійні і безпечні. Сервіс працює цілодобово і без вихідних, тому зробити обмін можна в будь-який час.

При заповненні заявки потрібно уважно надавати необхідні дані, адже якщо зробити помилку, то гроші підуть іншій людині і повернути їх буде не реально. Якщо сума отриманих грошей не відповідає заявці, то обмін може бути припинений і після звернення до оператора обмін проводиться тільки тієї суми, яка надійшла. При виникненні необхідності повернення грошей внаслідок помилкових дій клієнта, сума повернення буде зменшена на суму комісії платіжних систем і штрафних санкцій 1-2% від суми угоди. Перш ніж обмінювати гроші необхідно уважно ознайомитися з Правилами обміну.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь