Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати систему відеоспостереження для приватного будинку

Кожен власник нерухомості хотів би максимально надійно захистити її від будь-яких посягань Система відеонаблюденіязлоумишленніков.

Найбільш дієвим способом тримати ситуацію під контролем і своєчасно припиняти різного роду злочинні дії є системи відеоспостереження для будинку - в наш час їх вартість знизилася до цілком прийнятного рівня і вона абсолютно непорівнянна з величезною користю, яку приносить така просунута охоронна система від https://nadzor.ua/videonablyudenie. На відміну від простої сигналізації, яка оцінює ситуацію непрямим шляхом, орієнтуючись на показання контрольних датчиків, відеоспостереження дозволяє безпосередньо бачити все, що відбувається на охоронюваних ділянках, завдяки чому багато разів підвищується точність моніторингу і знижується до мінімуму ймовірність помилки.

Контроль над ситуацією - системи відеоспостереження для будинку

З огляду на доступну вартість і чималі переваги подібного прогресивного рішення, все більш актуальним стає питання як вибрати систему відеоспостереження для приватного будинку. В першу чергу слід визначитися з необхідним числом камер.

Як правило, постійний контроль необхідний за наступними уразливими для зловмисників місцями:

  1. В'їзними воротами на ділянку;
  2. Центральним входом в житловий будинок;
  3. Хвірткою, чорним ходом та іншими допоміжними виходами;
  4. В'їздом в гараж;
  5. Входами в госпбудівлі, де може зберігатися щось цінне.

Більш докладний план захисту становлять фахівці, що займаються проектуванням та монтажем систем відеоспостереження, попередньо вивчивши ситуацію на місці. Далі вибираємо модуль відеореєстратора, які може мати від 4 до 32 портів. На кожен порт підключається одна відеокамера, при цьому бажано залишити резерв для подальшого розширення системи хоча б на одну камеру. Самі камери можуть бути аналоговими або ж цифровими (IP типу).

Різниця у вартості між ними в наші дні зовсім незначна, проте слід враховувати, що не всі моделі бюджетних декодерів можуть працювати з IP-камерами. Втім, деякі моделі цифрових камер обладнані вбудованим слотом для карт пам'яті, тому можуть записувати зображення прямо на них без підключення відеореєстратора. Відеозапис з карти пам'яті в будь-який час можна подивитися на комп'ютері, а ось аналогова камера без відповідного декодера працювати не зможе. Звертайтеся до консультантів фірми Надзор, якщо Вас зацікавили сучасні системи відеоспостереження - на інтернет-сайті компанії nadzor.ua завжди можна отримати будь-яку необхідну інформацію і скористатися послугами фахівців при виборі найбільш відповідного варіанту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь