Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Іміджеві окуляри: Як правильно вибрати і гармонійно вписати в буденний образ

Іміджеві окуляри стануть стильною родзинкою образу, якщо грамотно вибрати форму, яка підкреслить достоїнства вашого обличчя.

Що таке "іміджеві окуляри"? Ви ще пам'ятаєте, як відмовлялися носити окуляри в школі, посилаючись на те, що однокласники вас задражнять? Як добре, що часи "щасливого" дорослішання пройшли, і можна сміливо приміряти аксесуари, на які ви безпричинно наклали табу.

Адже іміджеві окуляри від https://eternal.ua/ - унікальний спосіб перетворити свій звичний образ, додавши йому, в залежності від ваших побажань, грайливості і кокетства або строгості і зібраності. З розряду коригуючого зір елемента, окуляри перейшли в стильний і модний аксесуар, здатний підкреслити індивідуальність їх власниці.

Виглядають такі окуляри також як спеціальні, призначені для коригування зору, але відрізняються наявністю "нульових" лінз. Окуляри з такими скельцями передаватимуть картинку навколишнього середовища без змін - не применшуючи і не збільшуючи її.

Наймоднішими є "лінзи-хамелеони", які темнішають під дією ультрафіолетових променів, захищаючи сітківку ока від сонячних променів. У приміщення ж вони знову повертаються в свій звичний прозорий стан. Іміджеві окуляри вибирають не тільки юні хіпстери, а й ділові дами.

Як вибрати окуляри для різного типу обличчя?

Кругле обличчя

Власницям ніжного овалу обличчя без видимих ​​кутів і з плавним контуром варто вибирати окуляри з широкими дужками квадратної або прямокутної форми, щоб візуально наблизити форму обличчя до ідеального овалу. Вдало виглядати будуть і очки загостреної форми, які направляють погляд до скроні, витягаючи обличчя.

Трикутне обличчя (сердечко)

В обличчях подібного типу верхня частина значно пересилює нижню, а підборіддя частенько дуже гостре і вузьке. Дівчатам з типом обличчя "трикутник" підійдуть так звані ретро-оправи і "котячі очі", які не розширюють і не обтяжують нижню частину обличчя. А ось прямокутна форма їм категорично протипоказана.

Овальне обличчя

Дівчата з обличчям, яке вважається традиційно ідеальним - справжні щасливці, адже їм підійдуть окуляри абсолютно будь-якої форми. Краще за все будуть виглядати модні і досі актуальні "авіатори" зі склом у вигляді "крапельок". Овальним обличчям підходять абсолютно будь-які оправи і кольори.

Квадратне обличчя

Власниці обличчя типу "квадрат" або "прямокутник" (більш витягнута форма квадрата) мучаться з важким і масивним підборіддям, яке візуально підкоригувати можна за допомогою окулярів. Для цього варто вибирати великі, закруглені моделі з яскравою або темної оправою і низькою перемичкою.

Витягнуте обличчя

Вузьке обличчя з нерідко близько посадженими очима і відсутністю візуальної "повноти" має досить різкий обрис, який потрібно постаратися максимально згладити за допомогою окулярів. Для цього вибирайте моделі з великими, широкими оправами, класичні "авіатори", окуляри квадратної форми з яскравими, кольоровими оправами. Окуляри вузької форми - офіційне табу для вас.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь