Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибір холодильного агрегату для квіткової камери

Вибір холодильного агрегату для квіткової камери - в статті ми розглядаємо всі плюси і мінуси застосування моноблоків і спліт-систем для квіткових камер.

Холодильні камери для квітів, квіткові камери - все це покликане зберегти зрізані квіти довше покладеного їм терміну, і вручити пашіючий фарбами і ароматами букет чергового задоволеному відвідувачеві вашого салону квітів. Завжди постає питання про те, яку вибрати систему охолодження для квіткової камери.

Типи і особливості холодильних агрегатів

Моноблок дешевше, але він шумить, а спліт-система дорога, але тиха ... Дилема, здавалося б, нерозв'язна, але на ділі все набагато простіше: не завжди можна повісити зовнішній блок від сплати - системи з вулиці (не дозволить керуюча компанія або адміністрація магазину ), для розміщення спліт - системи буде потрібно багато разів дірявити стіни і робити в них дірки з кулак, щоб потім, при з'їзді з оренди, якщо він трапитися, отримати припис усунути ці недоліки перед здачею приміщення.

Знову ж, демонтаж спліт - системи не можна проводити самостійно, завжди потрібні фахівці в цій справі, які за свої послуги знову ж зажадають грошей. Ну а мінуси моноблока: гучність поблизу нього самого - раз, тепло, яке він виділяє в приміщення - два, місце 40х40х70, яке він займає на стінці холодильної камери для цветочных магазинов - три.

Зате всі мінуси спліт - системи є плюсами моноблока: ціна, простота експлуатації і перевезень, відсутність проблем з установкою і з дозвільними заходами. На ділі, якщо у вас в приміщенні високі стелі або є кондиціонер - то навіть влітку з моноблоком проблем не буде. До його шуму багато звикають, так як просто не варто розміщувати стіл флориста в безпосередній близькості від агрегату, хоча і в цьому випадку багато хто не скаржаться.

У будь-якому випадку, вибір холодильної машини для квіткового холодильника залишається за вами, але врахуйте, що якщо ви вперше відкриваєтесь, не впевнені в прохідності торгової точки, контингенті потенційних покупців, тобто якщо велика ймовірність з'їзду з точки або продажу обладнання в світлі невдалого бізнесу - вибирайте моноблок. Таку холодильну камеру завжди легше продати, легше перевезти і зібрати. Це вигідне вкладення в справу початківця бізнесмена в сфері квітів....



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь