Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Поради з в'язання

Ви хочете знати, як отримати ідеальне, гладке і рівне в'язане полотно, і бажаєте трохи оновити свої знання в в'язанні, щоб поліпшити свою техніку?

По-перше, визначитеся з тим, що саме вам хотілося б пов'язати і приступайте до читання секретів в'язання далі.

Почніть з матеріалів хорошої якості
Якщо ви хочете створити в'язання хорошої якості, вам потрібно почати з матеріалів хорошої якості. Пряжа лежить в основі вашого в'язання, і не вся пряжа використовується однаково. Тому дуже важливо, щоб ви ретельно продумали свій вибір пряжі для реалізації вашої задумки.

Звичайно, хороша пряжа дорожче, ніж звичайна, але повірте, дешева пряжа призведе до дешевих робіт - незалежно від того, наскільки хороша сама в'язальниця.

Як тільки ви почнете закуповувати в кращу пряжу, ви почнете створювати кращі речі - чарівні в'язані речі, які ви будете з гордістю носити, прикрашати ними будинок або презентувати своїм друзям. Отже, купіть краще, що ви можете собі дозволити. Це абсолютно того варте!

Виберіть правильну пряжу для вашого проекту
Крім закупівлі дорогої пряжі, важливо купити пряжу, яка підійде для саме вашої задачі. Існує величезна кількість доступних варіантів ниток і їх забарвлень. Але колір - це не єдиний аспект вибору пряжі, про який вам потрібно подумати. Детальніше - в этой статье.

При виборі пряжі, ви також рекомендуємо розглянути:

  1. Призначення. Подумайте про те, як ваш виріб буде використовуватися, для кого або для чого він призначений і які властивості необхідні для ефективного використання вашого в'язання. Знаючи ці речі, ви можете прийняти більш обгрунтоване рішення при виборі типу волокна, товщини, текстури та кольору.
  2. Склад нитки. З чого зроблена пряжа? Де і як вона була проведена? Чи підходить він для ваших цілей?Нитка може складатися з сировини рослинного або тваринного походження.
    Волокно тваринного походження (шерсть, кашемір, мохер, ангора, альпака і ін.).) Є хорошим вибором для аксесуарів та одягу для холодної погоди, речі виходять теплими, затишними і еластичними. Рослинні волокна (бавовна, льон, коноплі та ін.) Зазвичай менш еластичні, ніж тварини волокна, тому вони краще підходять для одягу, які є прямими, мають більше драпірування, не повинні провисати або надмірно розтягуватися або «сідати». Вони дихають і краще відводять тепло, що робить їх відмінним вибором для весняно-літніх предметів одягу. Рослинні волокна зазвичай міцніше і довговічніше, ніж тварини волокна, що робить їх ідеальними для домашніх аксесуарів.
  3. Товщина. Пряжа поставляється в різних вагах (толщинах), починаючи від дуже тонких (мережива) до дуже товстих (слон). Товщина пряжі, яку ви виберете, вплине на драпірування, тактильне відчуття і, зрозуміло, зовнішній вигляд готової тканини.
  4. Текстура. Ви вже помітили, на скільки різними можуть бути нитки. Гладкі, махрові, з люрексом, м'які і грубі колють. Деякі текстури можуть вдало замаскувати невміле в'язання своїми ворсинками, а деякі, навпаки, за рахунок гладкості підкреслити рівні витончені стежки.
  5. Колір. Вибір кольорів - це може бути весело! У наші дні ви зможете знайти практично будь-який колір або відтінок, який побажає ваша душа. Це можливість проявити творчий підхід і висловити свій власний особистий стиль. Але якщо ви недавно були в магазині пряжі і стояли там, уражені доступним вибором, ви знаєте, що це теж може виявитися для вас стресовою ситуацією.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь