Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

5 порад для гри в Арчері таг

Арчері таг - захоплююча весела гра, правила якої гранично прості: потрап в супротивника і постарайся сховатися від його стріл. Здавалося б, все так просто, проте гра вимагає вправності і певних навичок.

Поради, які перераховані в цій статті, можна сказати, базові, але вони допоможуть будь-якому новачкові швидше освоїтися на полі бою і отримати максимум задоволення від бою.

1. Раціонально використовуй свої сили

З боку може здатися, що ця гра дуже проста і легка, але варто тобі потрапити на поле бою, як твоя думка зміниться. Тут потрібно робити все і відразу: бігти, ухилятися від стріл, дивитися по сторонах, цілитися і стріляти. Грамотно розподіляй свої сили, щоб залишатися у формі протягом всієї гри.

2. Не ховайся за укриттями

Так, твоя мета - не попастися на наконечник ворожої стріли і залишитися в грі, але вічно ховатися за укриттям немає сенсу. По-перше, тому що ніякого задоволення від гри ти не отримаєш. Арчертаг, як і будь-яка інша активна гра, - це екшн і постійний рух. По-друге, твоя першорядне завдання - допомогти команді знищити склад суперника. Сховавшись в затишному місці ти будеш у безпеці, але абсолютно даремний команді.

3. Стеж за запасом стріл

Кожен, хто хоч раз пробував грати в Арчер таг, знає: немає стріл - немає атаки. Якщо у тебе їх не залишилося, єдине, що ти можеш - спровокувати противника випустити в тебе пару трійку стріл і постаратися ухилитися від них. Завжди слідкуй за тим, скільки боєприпасів у тебе залишилося, щоб при нагоді вчасно напасти на замешкавшегося противника.

4. Будь пильний

Дивись в обидва і вчися оцінювати навколишню обстановку: ворог може тримати тебе на прицілі через укриття. Не випускай можливість вистрілити в забарився противника.

5. Дотримуйся правил безпеки

Під враженням від бою, гравець може забути весь інструктаж, проведений організаторами. Запам'ятай: безпека понад усе. Чи не знімай шолом, навіть якщо впевнений, що ти в безпеці і тебе ніхто не бачить. Бували випадки, коли гравці «вбивали» учасників своєї ж команди.

Це були 5 базових рад, які допоможуть новачкові освоїтися і вичавити з гри максимум яскравих емоцій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь