Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги ортопедичних матраців

Відомо, що люди витрачають 1/3 свого життя на сон. Хороший сон змушує нас відчувати себе такими, що відпочили і готовими до випробувань наступного дня. Якщо ви прокидаєтеся з болем в м'язах і виснаженістю, тоді настав час задуматися про ортопедичний матрац.

Насправді, такі прояви як біль в спині і судоми, зустрічаються досить часто, ніж ви могли б собі уявити, але скарг на скелетно-м'язовий дискомфорт, болі в нижній і верхній частині спини можна уникнути за допомогою ортопедичного матраца. До речі, купить матрас в Украине радимо в інтернет-магазині Matroluxe.

Які бувають різновиди ортопедичних матраців?

Купівля матраца, без проведення будь-яких попередніх досліджень - причина неспокійних ночей і больових відчуттів вранці. На ринку існує безліч різних видів матраців. В основному вони діляться на пружинні і безпружинні. Читайте далі, щоб дізнатися, який підходить саме вам:

  1. Пружинний матрац - найпоширеніший вид матраца, що привертає покупців своєю вартістю. Він забезпечує форму і підтримку за рахунок металевих пружин всередині. Найкраще підходить для гостьових спалень або дитячий ліжок, де матраци замінюються частіше.
  2. Безпружинний матрац має багатошарове наповнення, яке так само можна вибрати (кокосова койра, меморікс і т. д.). Такий матрац відмінно підійде для людей з хворим хребтом, а також підвищеною вагою.

Навіщо потрібен ортопедичний матрац?

Ортопедичні матраци мають масу переваг, які внесуть різкі зміни у ваш спосіб життя і фізичний стан:

  1. Твердість. Покладаючись на наявні симптоми, ви зможете самі прийняти рішення наскільки твердий матрац вам потрібен. Якщо зараз ваш матрац занадто м'який і провисаючий, він може створити нерівну поверхню для вашої спини під час сну. І навпаки, надмірна твердість, створює більший тиск на спину. Що може привести до фіброміалгії. Приймайте рішення, засновані лише на власних інтересах.
  2. Гнучкість. Відчуття легкості в спині під час зміни позиції - одна з кращих переваг ортопедичного матраца. Також, людям, які страждають від болю у спині, буде набагато легше перевернути сам матрац, як в повний розворот, так і за годинниковою стрілкою. Дана дія, забезпечує комфорт і рівномірну підтримку, за рахунок чого матрац не буде провисати в одній частині ліжка. Провисаючий матрац, може привести до того, що ваше тіло буде лежати на ньому нерівномірно, що у свою чергу негативно позначається на спинних суглобах і викликає дискомфорт.

Пам'ятайте, що ваше здоров'я - у ваших руках!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь