Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке IPTV?

IPTV - інтерактивне цифрове телебачення, воно передається через інтернет-канали, використовуючи при цьому оригінальну технологію IPTV. Сьогодні за якістю надання послуг воно далеко випереджає функціонально схожі сервіси: ефірне цифрове ТБ, кабельне та супутникове ТБ.

У чому основні позитивні особливості IPTV?

В першу чергу, це підтримка функцій відеозапису ефірів, відображення ТБ-програм, установка телемовлення на паузу з можливістю продовження перегляду після певного часу. До речі, якщо вас цікавить IPTV, то радимо перейти на сайт https://sat-tv.xyz/ вже зараз.

IPTV працює в широкосмугових з'єднаннях по протоколу IP і завжди надається споживачам разом з доступом в мережу.

Можливо, прозвучить дещо дивно, але IPTV не можна в повному розумінні назвати телебаченням, яке здійснюю мовлення через інтернет. Це лише система доставки контенту - цифрового телебачення, тим споживачам, які підписані на цей сервіс. А сам термін IP, тобто інтернет-протокол, це метод передачі контенту через мережу під контролем провайдера. Такий формат дуже схожий на звичайне кабельне телебачення, але в інтернеті.

Додаткова перевага IPTV - відсутність прив'язки до переліку каналів, як у звичайного ТБ, і навіть у кабельного і супутникового, ключі для якого можна знайти за даним посиланням https://sat-tv.xyz/ вже зараз. Немає у нього залежності від тарифів оператора ТБ, і від регіону, в якому проживає споживач. Необхідно тільки завантажити плейлист і програвач певним ТБ-контентом.

IP-телебачення безкоштовне при мовленні по незашифрованих каналах, але навіть при цьому можна переглядати багато десятків каналів, серед яких можливі і вузько-тематичні.

Якщо ж порівнювати IPTV з традиційним аналоговим ТБ, перевага буде полягати в багатоканальному звуці і HD-роздільній здатності відео.

У наявності і економічна вигода. Не буде потрібно купувати дорогу антену, телевізор з цифровим приймачем, ресивери та тюнери, не потрібно також прокладати кабель і виконувати інші монтажні роботи. Достатньо тільки інтернет-підключення і будь-якого пристрою, здатного підтримувати роботу з мережею і можливістю запуску відповідного ПЗ для відтворення.

Інтерактивне телебачення по IP можна дивитися на планшеті, смартфоні, ПК, телевізорі з приставками, що підтримує IP, або з функціями Smart TV.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь