Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Натяжні стелі в інтер'єрі

Сучасні натяжні стелі - це естетичне і функціональне рішення, коли стара побілка потріскалася, поверхня багато років не вирівнювався, а електропроводка повинна бути захована максимально. Тим більше, що сьогодні існує широкий вибір видів і матеріалів, які задовольнять побажання навіть найвибагливішого клієнта.

Сьогодні вибір серед видів натяжних стель дійсно вражає, тому ви зможете знайти для себе саме той варіант, який вам підійде найкраще. Його можна встановити в спальні, на кухні, у вітальні або ванній кімнаті. Навіть на мансардному поверсі, сховавши за ним шар мінеральної вати для утеплення покрівлі.

Глянцеві

Якщо у вас невелика за площею кімната і невисокі стелі, то глянець дозволить візуально збільшити простір мінімум удвічі, відображаючи світло і предмети. Широкі можливості для декорщіка відкриває можливість експериментувати з освітленням.

Також це ідеальний варіант з точки зору практичності, так як вони легко миються і чистяться, не залишаючи при цьому подряпин і браку. Щоб дізнатись більше - переходьте за посиланням: https://ecosteli.com/natjazhnye-potolki-chernigov/.

Матові

Для класичного дизайну інтер'єру квартири оптимальним варіантом стане матове полотно, яке з першого погляду практично нереально відрізнити від побілки або забарвленого гіпсокартону. В такому матеріалі відсутня заломлення світла або несподівані відблиски.

Матові натяжні стелі відмінно підходять для великих гостінних або офісними приміщеннями, де на перший план в інтер'єрі виходить стриманість і елегантність.

Сатинові

Якщо вас приваблюють виразні фактури, то зверніть свою увагу на сатинові натяжні стелі, які як би займають серединне положення між блиском глянцю і традиційністю матового полотна. Візуально вони схожі з поверхнею шовку - з невеликими відблисками і перламутровим відтінком.

Виглядає сатин в інтер'єрі цікавіше матового натяжної стелі, але при цьому не такий яскравий як глянсовий.

Багаторівневі

За конструктивними особливостями виділити слід багаторівневі натяжні стелі, які повноцінно здатні замінити гіпсокартонні конструкції. Їх доцільно робити на кухні, у вітальні або ванній кімнаті. Головна особливість таких конструкцій - це можливість комбінувати відтінки різної кольорової гами.

Широкий вибір натяжних стель в Україні вам запропонує будівельна бригада ecosteli.com, яка володіє штатом різнопланових фахівців, здатних виконати ремонт в квартирі будь-якого рівня складності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь