Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Рулонні штори з електроприводом - це зручно

Якщо лінь вставати з ліжка, щоб зашторити вікно, або до нього важко підібратися, порятунком стануть рулонні штори з електроприводом.

Ці системи допомагають позбутися від необхідності кожного разу підходити до вікна і вручну регулювати потрібний рівень освітленості в кімнаті за допомогою ланцюжка або шнура. Автоматичні рулонні штори будуть затребувані скрізь, де є панорамне скління, стельові або мансардні вікна, до яких важко дістатися.

Електричне управління помітно спрощує експлуатацію рулонних штор в будинках і офісах з великою кількістю вікон: регулювати їх положення можна одночасно на двох поверхах або в кількох кімнатах. З такими виробами ви зможете автоматично створювати повне затемнення для перегляду фільму в домашньому кінотеатрі.

Способи управління

Електричні рулонні штори встановлюють всередині, зовні прорізу або на раму пластикового вікна. Ви можете вибрати найбільш зручний спосіб управління конструкцією:

  1. Дистанційне. Положення штор регулюють на відстані до 200 м пультом або бездротовим радіовимикачем, встановленим на стіні. Ви можете замовити кілька пультів для кожного члена сім'ї або додатково використовувати настінний вимикач.
  2. Проводове. Управління натисканням стаціонарної кнопки, з'єднаної проводами з електроприводом всередині валу рулонних штор, і закріпленої на стіні. Такий спосіб управління підходить для офісів, де пульт ДУ може легко загубитися.
  3. З смартфона або комп'ютера через систему "Розумний дім", щоб контролювати рівень освітлення далеко від дому.

Можливе підключення до 15 виробів для групового або індивідуального управління.

Переваги

Якщо придбати рулонні штори з електроприводом, можна легко підтримувати необхідний рівень комфорту в кімнаті і економити свій час, тому що для управління ними не потрібно переміщатися по поверхах або різних кімнатах.

Інші переваги моторизованих рулонних штор:

  1. привабливий вигляд без шнурів і ланцюжків;
  2. можливість регулювати світловий потік у важкодоступних місцях;

регулювання освітлення без участі людини за допомогою таймера та інтелектуальних програм управління. При цьому ви займаєтеся більш важливими справами, ніж підйомом і опусканням рулонних штор.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь