Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке барбершоп

Довгий час в світі існував стійкий міф, що чоловікам не потрібно доглядати за собою, а постригти може мама чи бабуся вдома. Але зараз культура походів в перукарні або барбершопи придбала дійсно широку популярність і завоювала сувору чоловічу любов і вдячність.

Якщо ви не володієте навичками талановитого перукаря або цирульника, а виглядати красиво і охайно хочеться, то вам однозначно варто записатися в барбершоп, такий як барберкю, де точно знають, як працювати з бородами і волоссям будь-якої складності і кущистості.

Історія

Чи знаєте ви, що перукарства-одна з найстаріших і почесних професій в світі, яка має дуже цікаву історію?

У ранні століття борода символізувала мудрість, силу і мужність. Є надгробні розпису з Стародавнього Єгипту, на яких зображений перукар, стригучий волосся, а також реліквії бритв майже 6000-річної давності.

В Єгипті та інших стародавніх культурах (починаючи з 3500 року до н. Е.) Цирульники часто були жерцями, чия основна робота полягала в тому, щоб не дати злим духам опанувати людьми; вони робили це шляхом обрізки, укладання та гоління волосся, через які демони любили входити в тіло.

В середні віки цирульники також лікували рани і робили хірургічні операції, вони створювали мазі і ліки. Цирульники конкурували з хірургами за свою роботу, поки в 1800-х роках наука не вирвалася вперед, і більш складні операції не поставила вимогу про експертних знань біології. «Батько сучасної хірургії», Амбруаз Паре, почав свою кар'єру в галузі медицини як перукар / хірург.

В не дуже далекому минулому, приблизно в 14 столітті, в Англії з'явилася перша гільдія Барбер, які займалися виключно чоловічими стрижками. А в 19 столітті в Америці відкрилася перша школа з перукарського мистецтва, яка випускала дипломованих фахівців. З цього часу починається «золотий» час розквіту чоловічих салонів. В яких будь-який джентльмен може отримати не тільки стрижку, а й келих віскі з цікавою бесідою. Дам в такі заклади не допускали.

Truefitt and Hill

Найстаріша збережена перукарня в світі - Truefitt and Hill в Лондоні, заснована в 1805 році. В даний час цей бренд працює у 8 країнах, Азербайджані, Південної Кореї, Канаді, Індії, Таїланді, США, Сінгапурі та Малайзії, пропонуючи професійні стрижки та інші послуги з догляду за волоссям.

Барбершопи в наш час

Мода на барбершопи і на догляд за бородою виникла з новою силою в 21 столітті. Чоловіки знову усвідомили необхідність не тільки в приведенні себе в нормальний вигляд, але і в причетності до стародавнім звичаєм, атмосфері шкіряних крісел і чоловічих розмов по душах з професійним Барбером.

В даний час барбершоп є синонімом висококласного сервісу. Тут ви точно можете бути впевнені, що ваша стрижка буде ідеальною, борода - густою і акуратною. У таких салонах використовується найякісніша косметика, починаючи від шампуню, закінчуючи маслом для бороди. Тут вам будуть раді, як старого друга, наллють келих віскі і розпитають про новини, які не залазячи в душу і не даючи непотрібних порад.

Якщо ви хочете відчути свою причетність до закритого чоловічого клубу з віковими традиціями і отримати ідеальну бороду і стрижку, то вам варто відвідати барбершоп https://www.barberq.com.ua/, в якому ви отримаєте відмінний сервіс та результат, який буде радувати вас і оточуючих ще довгий час. Почніть піклуватися про себе вже зараз за допомогою професіоналів своєї справи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь