Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати шпалери для офісу? Корисні поради і рекомендації

Впала ефективність? Приходите в офіс, а працювати не хочеться від слова «зовсім»? Виявляється, дуже часто причина криється в... стінах!

Отже, настав час зробити ремонт у вашому офісі! А ми допоможемо вибрати ідеальне настінне покриття. А щоб замовити ремонт в офисе - переходьте за посиланням.

# 1 Антивандальні

Від чого тільки не страждають стіни офісу: спинки стільців, переважування полиць, перестановка меблів, недбайливі співробітники. Щоб стіни навіть через рік виглядали ідеально, покриття повинне бути антивандальним.

# 2 Негорючість

Часто в офісних приміщеннях віддають перевагу просто пофарбованим стінам. Причина в тому, що шпалери горять, а це вже питання безпеки. Але за останній час з'явилося досить багато альтернатив. Наприклад, шпалери, підібрані спеціалістами https://partner-construction.ua, не підтримують горіння і мають клас горючості Г1. А це означає, що їх сміливо можна клеїти в офісі.

# 3 Екологічність

Співробітники знаходяться в офісі по 8, а щось і більше годин на день. Відповідно, щоб їх здоров'я не страждало, настінне покриття повинне бути гіпоалергенним і складатися з натуральних матеріалів.

# 4 Швидкий ремонт

Хтось пролив каву, хтось невдало заправив принтер і ось, замість красивої стіни у вас шикарне пляма. Тому важливий момент - настінне покриття повинне бути миється або швидко відновлюваних. Наприклад, шпалери BauTex Design можна не тільки легко почистити, але і перефарбовувати до 15 разів без втрати якості.

# 5 Індивідуальний дизайн

Стіни - це теж частина корпоративної символіки. Потрапляючи в офіс, співробітники і клієнти повинні відразу розуміти, чим займається компанія. Найпростіший спосіб - прикрасити стіни логотипом. Тим більше, що команда https://partner-construction.ua/ готова розробити дизайн офісу спеціально для вас по вашому ескізу.

# 6 Колір

Сірий, білий, бежевий - в ці спокійні кольори пофарбовано чимала кількість кабінетів по всьому світу. А тепер, увага, сюрприз! Сірий колір геть позбавляє мотивації і робить співробітників пасивними. А бежевий і білий змушують співробітників сумувати і впадати в депресію.

Офіс, пофарбований в зелений колір, - мрія будь-якого трудоголіка. Цей колір не стомлює очей, заспокоює і допомагає зосередитися. А ще дуже хороший для читання.

У рейтингу найбільш вдалих для офісу квітів блакитний впевнено ділить перше місце з зеленим. Він допомагає не втрачати концентрацію і так само, як і зелений, не втомлює. Головне, не плутати його з синім або сірим.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь