Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати крем для рук

Приваблива і доглянута зовнішність в усі часи була основним жіночим зброєю в підкоренні чоловічих сердець. Сотні підприємств сучасної косметологічної індустрії допомагають прекрасній половині ефектно виглядати. Засоби для догляду і макіяжу, такі як косметика dr-spiller, займають в жіночому туалетному столику не один ящик. Чимала їх частина призначена для турботи про доглянутому стані рук.

Будучи найбільш відкритою частиною людського тіла, шкіра рук піддається дуже багатьом несприятливих впливів. В силу цього, дбати про її стан слід не менше, ніж за гармонійним макіяжем і стильною зачіскою. Вагому допомогу в догляді за руками надасть продукція https://totis.ua/catalog/dr-spiller/. Креми, лосьйони і гелі цього бренду набирають все більшої популярності серед українок.

Різновиди кремів для рук

За своїм косметичного дії крему для рук бувають:

  1. Живильні - мають щільну і густу консистенцію, забезпечують насичення шкіри корисними речовинами і вітамінами, підходять для догляду за руками в холодну пору року.
  2. Зволожуючі - текстура таких коштів легка і ніжна, вони насичують шкіру вологою, запобігають сухість рук, підходять для багаторазового нанесення протягом дня.
  3. Захисні - володіють щільною, маслянистої структурою, створюють тонку захисну плівку на шкірі рук, оберігаючи її від впливу холоду і миючих засобів, рекомендовані для чутливої і сухої шкіри рук.
  4. Антивікові - допомагають боротися з ознаками старіння шкіри рук (в'ялість, сухість, зморшки), зменшують вираженість пігментних плям.
  5. Лікувальні - усувають тріщини, лущення і сухість шкіри рук, мають ранозагоювальну, протизапальну і заспокійливою дією.

Як правильно наносити крем для рук?

Незважаючи на гадану простоту змазування рук кремом, певні рекомендації з цього приводу все ж варто врахувати. Наносять крем легкими, плавними рухами в напрямку від кінчиків пальців до зап'ястя. Щоб поліпшити кровообіг і забезпечити швидку вбираність засобу, наносити його слід з одночасним легким масажем рук. Масажувати потрібно кожен пальчик окремо, в тому числі нігтьову пластину і область кутикули.

Якщо за сеанс крем повністю не вбрався, його залишки можна акуратно промокнути паперовою серветкою. Одне з найголовніших правил у використанні кремів для рук - ніколи не наносити подібні засоби в мороз перед безпосереднім виходом на вулицю. Оскільки в складі кремів є багато води, під впливом дуже низької температури вона може замерзнути, покривши руки аж ніяк несприятливою для шкіри крижаною кіркою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь